Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Opľutý Igor Kmeťo!

Rómka symbolicky opľula nové CD. Zobraziť galériu (7)
Rómka symbolicky opľula nové CD.

BRATISLAVA – Dostal riadny pľuvanec! Skupina Kmeťoband sa vo štvrtok zabávala naozaj vo veľkom a vysokom štýle! Vo vyhliadkovej veži v Bratislave vyprevadili do sveta svoje štvrté CD s názvom Somnakaj Bašavel, ktorého výťažok z predaja poputuje na detskú onkológiu.

Album s príznačným názvom Somnakaj Bašavel, čo v preklade znamená Zlatá zábava, sa konala aj včera večer. Na krste Kmeťobandu nechýbalo množstvo pozvaných hostí, medzi ktorými sme našli Vierku Berkyovú s rodičmi, speváka Rytmusa s priateľkou, Janka Lehotského, či moderátorku Eriku Barkolovú.

Pozvaní hostia si vychutnávali okrem šampanského aj príjemnú rómsku muziku. Krstnou mamou nového albumu kapely Kmeťoband sa stala veštkyňa, ktorá CD pokrstila naozaj netradične - pľuvancom. Určite preto, aby sa mu výborne darilo.

Hoci sa album dokončil len nedávno a narýchlo, manažér Igor Kmeťo starší povedal, že je s ním spokojný. „Pracovali sme na ňom do posledných dní. Vydavateľ na nás tlačil, aby sme ho dokončili ešte pred vianočnými trhmi," netajil a zároveň prezradil, že album venuje zosnulému bratovi Vincovi, ktorý zahynul minulý rok. Na cédečku môžete počuť aj víťazku slovenskej Superstar 3 - Vierku Berkyovú, ktorá si zaspievala v piesni Euro.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu