Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Sukničkár Kmeťo: Schytal poriadnu facku od známej tanečnice!

Igor Kmeťo ml. dostal facku od Melánie Kasenčákovej. Zobraziť galériu (9)
Igor Kmeťo ml. dostal facku od Melánie Kasenčákovej.

BRATISLAVA – Koledoval si o to! Spevák Igor Kmeťo ml. (36) obháňa ženské sukne, no doma má partnerku. Teda aspoň v novom klipe ku svojej skladbe. Vo videu stvárňuje playboya, ktorého vyvolenou je tanečnica Melánia Kasenčáková (31), známa napríklad z účinkovania v šou Miliónový tanec. Sexica mu na neveru s inou ženou príde, a tak záletnému spevákovi vylepí poriadnu zaucho. Ako nám o facke Igor prezradil, bola poriadne štipľavá, o čom sa môžete presvedčiť v klipe ku skladbe Tak poď sem. Prinášame vám ho v exkluzívnej premiére.

Nešetrila ho a poriadne mu naložila! Nový letný song speváka Igora Kmeťa ml. vám prinášame v exkluzívnej premiére. Interpret v ňom hrá poriadneho sukničkára. Hoci má priateľku, rád flirtuje aj s inými ženami. Jeho oficiálnu polovičku stvárňuje známa tanečnica Melánia Kasenčáková, ktorá sa zviditeľnila v súťaži Miliónový tanec. Tá ho v klipe pristihne s inou ženou, a tak mu vlepí poriadnu zaucho.

V súvislosti so vznikom videa nás zaujímalo, čo Igora viedlo k tomu, že obsadil práve Melániu. „Páči sa mi ako dievča. Keď je teraz taká ostrihaná, tak je iná ako ostatné, je prirodzená  a najviac sa mi hodila na tú úlohu, preto som si ju vybral,“ prezradil nám Kmeťo mladší, ktorému sa s tanečníčkou nakrúcalo výborne.  

A čo hovorí na facku, ktorú mu tmavovláska vylepila? „Bola dosť silná. Zabolela. Dokonca ju počuť na nahrávke. Ale ja som jej vravel, že musí byť silná, aby ju bolo vidieť,“ odvetil interpret, ktorý nakrúcal klip na Seneckých jazerách. Okrem facky vás vo videu bezpochyby zaujme aj žlté "skákajúce" auto, ktoré je jediné v strednej Európe. Zábery z nakrúcania facky i celý videoklip si môžete pozrieť pod článkom.

Premiéra videoklipu: Igor Kmeťo ft. Elpe - Tak Poď Sem
 

VIDEO: Ako by povedala Helena Růžičková: „Ta sedla, panečku!“ 

Facka Igorovi Kmeťovi od Melánie Kasenčákovej

Viac o téme: Igor Kmeťo ml.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu