Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najhoršie nakrúcanie Nákupných maniačok: Takéto zlé to ešte nebolo!

Martina to v Nákupných maniačkach mala poriadne ťažké. Zobraziť galériu (7)
Martina to v Nákupných maniačkach mala poriadne ťažké.

BRATISLAVA – Ťažké chvíle! V tohtotýždňovej šou Nákupné maniačky boli diváci svedkom najhoršieho nakrúcania, aké doposiaľ zažila akákoľvek súťažiaca. Najmladšia účastníčka Martina sa síce na nákupy veľmi tešila, no nakoniec boli pre ňu poriadne náročné. Až tak, že posledný nákup absolvovala jej poradkyňa bez nej, ona mala iné - vážnejšie - starosti.

Zdraviu sa rozkázať nedá! O tom vie už svoje aj posledná nákupná maniačka Martina, ktorá si svoj veľký deň nevychutnala tak, ako plánovala. Hoci sa zo začiatku pustila nakupovať plná nadšenia, s pribúdajúcimi minútami sa jej elán z tváre vytrácal.

Niet sa čo čudovať. Počas nakrúcania totiž najmladšej súťažiacej tohto týždňa prišlo nevoľno, a to skomplikovalo celý jej nákup. Všimnúť si to mohli aj televízni diváci. Martina bola biela ako stena a pri výbere šperkov už nevládla ani stáť a čupela pri svojej poradkyni. Nakoniec si sadla na schody, z ktorých ale zrazu vyletela ako strela a utekala na záchod. Ako sama neskôr pred súperkami priznala, bolo jej poriadne zle.

„Baby, tak toto je môj outfit. Doplnky som mala zlaté, nevedela som to rýchlo tak zladiť, keďže mne bolo zle počas celého nakupovania a chodila som vracať. Takže som to tak narýchlo, preto nemám ani strašne veľa tej bižutérie. Proste dala som to za ten čas, čo sa dalo a musíte sa uspokojiť s týmto,“ povedala brunetka, ktorá dokonca posledný nákup ani neabsolvovala. Silonové ponožky jej bola kúpiť jej poradkyňa, ona ostala sedieť na schodoch. To, ako po týchto ťažkostiach dopadla Martina v očiach stylistu, sa dozviete dnes podvečer na Jojke.

Martine prišlo počas nakrúcania poriadne nevoľno, dokonca aj vracala.
Zobraziť galériu (7)
Martine prišlo počas nakrúcania poriadne nevoľno, dokonca aj vracala.

Viac o téme: Nákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu