Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trapas slovenskej speváčky: Ups, tá sa teda poriadne sekla!

Andrea Zimányiová sa poriadne sekla. Zobraziť galériu (5)
Andrea Zimányiová sa poriadne sekla.

BRATISLAVA - Totálne popletená! Andrea Zimányiová (31) sa stala mediálne známou najmä vďaka spievaniu v Let´s Dance. Často však vystupuje aj na rôznych spoločenských podujatiach. Ako hosťa si ju pozvali aj na jeden z mimobratislavských plesov tohtoročnej sezóny. Umelkyňa sa vyfintená a pripravená dostavila na miesto konania, no tam ju čakal iba šok a trápne chvíle. Dorazila totiž o celý mesiac skôr.

Rekordérka! Andrea Zimányiová navštevuje šoubiznisové akcie zvyčajne pracovne. Ako speváčka bola pozvaná aj na jedno z podujatí aktuálnej plesovej sezóny. Tmavovláska si však akosi zle zapamätala dátum konania. 

Pred pár dňami sa vyobliekaná, načesaná a patrične upravená vybrala tam, kde ju vôbec nečakali. „Už sa vám niekedy stalo, že idete načančaná, vyfintená, samozrejme na poslednú chvíľu, na zvukovku do 100 km vzdialeného mesta na ples a na mieste zistíte, že je až o mesiac?” pýtala sa šokovaná Andrea svojich kamarátov na sociálnej sieti. 

Vyparádená v plesovom oblečení si musela pri tomto zistení zažiť naozaj trápne chvíle. A ako vyplýva z reakcií na Facebooku, sekla sa naozaj poriadne. Žiadnemu z jej kolegov sa zatiaľ nepodarilo pomýliť o celý mesiac. Medzi zábudlivcami však poriadne vynikol aj Ján Tribula z Markízy. „Mne sa raz podarilo odísť na jazdecké preteky bez koňa. Zabudol som ho naložiť do prívesu. Boli tri hodiny ráno, takže som bol neprebudený. Po 50-tich kilometroch jazdy sa kamoš spýtal, načo ten príves ťaháme, keď je prázdny,” zveril sa Zimányiovej redaktor Televíznych novín.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu