Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Slovenská speváčka s najväčším poprsím je na nepoznanie: Zmizli kilá navyše, ale i ...!

Andrea Zimányiová Zobraziť galériu (7)
Andrea Zimányiová

BRATISLAVA – Je z nej iná žena! Andrea Zimányiová (33) sa do povedomia divákov dostala ako speváčka v tanečnej šou Let’s Dance, kde zaujala nielen skvelým spevom, ale aj výrazne ženskými prednosťami. Podľa niektorých názorov mala v minulosti najväčšie prsia v hudobnom biznise. Nedávno sme ju však po dlhšom čase stretli a bola na nepoznanie. Brunetka nielen zmenila imidž, ale výrazne schudla a zmenšili si aj jej prednosti... Pozrite, ako sa zmenila!

Andrea Zimányiová v minulosti okrem spevu vedela zaujať aj svojimi neprehliadnuteľnými ženskými zbraňami. Plný dekolt, ktorý s radosťou najmä počas markizáckej  tanečnej šou vystavovala na obdiv, sa totiž nedal nevšimnúť. Niektorí mužskí diváci by však dnes už boli zrejme sklamaní.

Na nedávnej párty, kde sa objavila aj speváčka, sa Andrea na svoje staré ja až tak nepodobala. Bola z nej iná žena, aspoň čo sa výzoru týka. Umelkyňa sa pýšila výrazne chudšou postavou, na prvý pohľad mala oveľa menšie prsia a nedal sa nevšimnúť i jej krátky účes. Tento nový štýl jej však veľmi pristal.

Zaujímalo nás preto, kedy sa tak zmenila. „Už druhý rok mám osobnú trénerku a makám na sebe. A určite my baby vieme, že najskôr idú kilá dole, a potom sa naberú trošku, pribúda svalová hmota. Takže som až tak veľmi neschudla,“ tvrdila Zimányiová, ktorá nám v rozhovore prezradila aj to, koľko kíl naozaj zhodila. Vo videu sa okrem iného dozviete aj to, kedy plánuje speváčka potomstvo a čo má nové v práci.

Prečítajte si: Andrea Zimányiová si splnila sen, po 17 rokoch otvorila svoje Okno do duše

Speváčka Andrea Zimányiová je dnes oveľa chudšia i v dekolte ako pred rokmi.
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Andrea Zimányiová je dnes oveľa chudšia i v dekolte ako pred rokmi.

Andrea Zimányiová

Viac o téme: Andrea Zimányová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu