Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenská speváčka na sebe maká a ukázala postavičku... Hmmm, mňam!

Andrea Zimányiová maká na svojej postave. Zobraziť galériu (5)
Andrea Zimányiová maká na svojej postave.

EGYPT - Drina sa vyplatila! Speváčka Andrea Zimányiová (31) už nejaký čas cvičí pod dohľadom osobnej trénerky. A teraz sa svojou postavičkou môže smelo chváliť na dovolenke. Spevnené telo a hlavne zadoček určite stoja za pohľad.

Aj ona už podľahla! Andrea Zimányiová patrí k ľuďom, ktorí sa snažia dostať do formy pod dohľadom osobného trénera. Speváčku k tomuto kroku dohnalo skoncovanie s veľkou závislosťou. „Prestala som fajčiť a bála som sa, že kilečká pribudnú. A keď som nezapla svoje obľúbené šaty, povedala som si dosť a začala som pátrať, či by sa nenašla pre mňa vhodná trénerka,” prezradila nám. 

Andrea predtým príliš športový typ nebola, no dnes si už dáva záležať na tom, aby mala dostatok pohybu. „Po 2-3 mesiacoch išli dole kilá, aj postava sa spevnila,” povedala pre topky. A svojím „vylepšeným” telom už ohurovala aj na dovolenke v Egypte. „Ja sa teraz cítim úplne super a bol to určite lepší pocit v tých plavkách,” netajila Zimányiová. Nepochybujeme, že si vyslúžila nejeden obdivný pohľad.

Viac o téme: Andrea Zimányiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu