Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Podvedená herečka Anna Šišková: Takto sa spamätáva z krachu 11-ročného vzťahu!

Takto zaháňa smútok z rozchodu Anka Šišková. Zobraziť galériu (9)
Takto zaháňa smútok z rozchodu Anka Šišková.

BRATISLAVA – Vyrazila si do spoločnosti! Herečka Anka Šišková (54) má za sebou ťažké obdobie. Jej manžel Jiří Chlumský (56) ju totiž po jedenásťročnej známosti opustil. Urobil tak zhruba pred šiestimi mesiacmi kvôli mladšej milenke. Blondínka krach ich vzťahu niesla veľmi ťažko. Aktuálne je na tom už zrejme lepšie. Smútok z rozchodu sa snaží zahnať medzi ľuďmi.

Po mesiacoch trápenia sa opäť snaží usmievať! Herečka Anka Šišková sa po rokoch žijúcich u našich západných susedov čoraz častejšie objavuje na Slovensku. Nedávno tu napríklad nakrúcala nový seriál Tajné životy, ktorý od januára vysiela verejnoprávna televízia. A počas uplynulého víkendu sa dokonca objavila na premiére novej komediálnej hry v divadle na Lodi Adyho Hajdu.

Spolu s dcérou Terezou sa posadila medzi divákov a predstavenie si poriadne užila. Aspoň na chvíľu tak z herečkinej tváre zmizol smútok, ktorý na ňu donedávna doliehal. Blondínka totiž niesla nedávny rozchod s manželom Jířim Chlumským naozaj ťažko. Režisér ju opustil pre mladšiu ženu. 

Zranená herečka sa teda obklopila rodinou a kamarátmi, s ktorými sa rada zabaví. V súvislosti s jej partnerským životom nás zaujímalo, či má vo výhľade niekoho nového, alebo si chce dať s mužmi na čas pauzu. Po premiére sme ju preto oslovili, no rozhovor odmietla. Asi je to pre ňu ešte stále citlivá téma.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu