Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Podvedená Šišková po vyše roku s exmanželom: Tomu neuveríte!

Anna Šišková na vlastnej koži pocítila chuť nepríjemného podvodu, ktorý vyústil v rozvod manželstva. Zobraziť galériu (5)
Anna Šišková na vlastnej koži pocítila chuť nepríjemného podvodu, ktorý vyústil v rozvod manželstva. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Stále k nemu niečo cíti?! Z krachu 10-ročného vzťahu sa slovenská herečka Anna Šišková (55) spamätávala veľmi ťažko. Jej manžel Jiří Chlumský (57) ju totiž po niekoľkoročnej známosti podviedol a nakoniec aj opustil. V súčasnosti sa už známa umelkyňa z bolestivého rozvodu spamätala, ale na svoju bývalú lásku stále nezanevrela a dokonca sa ocitla aj v takej situácii, kedy zabudla, že už jej dávno nepatrí.

Žili v niekoľkoročnom partnerskom vzťahu, neskôr sa zobrali, no ich manželstvo nakoniec stroskotalo. Herečka Anna Šišková si v minulosti prešla ťažkým obdobím. Jej manžel Jiří Chlumský ju totiž podviedol s mladšou ženou a známu blondínku nakoniec opustil. 


Rozvod herečky Šiškovej: Manžel ju opustil kvôli mladšej milenke!


Ani ťažké obdobie, ktorým si herečka v minulosti prešla, jej však nebráni v stretávaní sa s jej bývalou láskou. Pre týždenník Téma dokonca priznala, že sú ich stretnutia stále plné emócií: „Minulý týždeň sme boli spolu a bolo mi s ním tak fajn, že som úplne zabudla, že sme sa rozišli.“ Blondínka sa dokonca neubránila svojim pocitom a netajila, že sa ocitla v situácii, keď ho chcela mať celého opäť iba pre seba. „Na ulici som ho chcela chytiť za ruku ako kedysi. Uvedomila som si však, že už je všetko úplne iné,“ prezradila. 

Napriek nepríjemnej skúsenosti však herečka už nemá hlavu v smútku, teší sa zo života a novej známosti taktiež necháva dvere otvorené. Zostáva jej už len zaželať, aby ďalšia voľba bola šťastnejšia a v konečnom dôsledku napokon aj tá pravá.

Viac o téme: Anna Šišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu