Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Najhoršie Vianoce Jarmily Hargašovej: Veľká depresia a smútok!

Jarmila Lajčáková Hargašová prežila pred pár rokmi najsmutnejšie Vianoce. Zobraziť galériu (6)
Jarmila Lajčáková Hargašová prežila pred pár rokmi najsmutnejšie Vianoce.

BRATISLAVA - Moderátorka Jarmila Lajčáková Hargašová (48) tento rok strávila Vianoce v širokom rodinnom kruhu. Okrem manžela a detí sa totiž pri štedrovečernom stole stretla aj s ďalšími blízkymi. Veď ako sama tvrdí, práve v tento deň by sa pri stromčeku malo zísť čo najviac ľudí. A vie, o čom hovorí. Pred pár rokmi totiž zažila úplný opak, čo spôsobilo, že to pre ňu boli tie najsmutnejšie sviatky v živote.

Vianoce nie sú o darčekoch, ale predovšetkým o tom, aby bola rodina pokope. Práve preto Jarmila Hargašová Lajčáková strávila uplynulé sviatky v kruhu širokej rodiny. No nebývalo tomu vždy tak. S manželom totiž jedny Vianoce strávila v cudzine kvôli jeho pracovným povinnostiam vyplývajúcim z funkcie ministra zahraničných vecí SR. A nemá na ne dobré spomienky.

„Boli to pre mňa asi najskľučujúcejšie a najsmutnejšie Vianoce. Napriek tomu, že nás naši slovenskí kamaráti pozvali na Štedrý deň a na Silvestra k nim na návštevu, bol ten pocit, že ste tak strašne ďaleko od domova , hrozný,“ zaspomínala si pre Topky.sk Hargašová. 

Zrejme aj preto tvár verejnoprávnej RTVS dnes tvrdí, že na Štedrý deň má byť pri stole čo najviac ľudí. „Ja som vtedy vlastne bola sama s Vanesou. Mala som z toho veľkú depresiu a nostalgiu. Aj to, že vlastne v mieste nášho pobytu bol 9 hodinový časový posun a na Silvestra som si musela vypočítať, kedy moji rodičia oslavujú Nový rok. Tak to nebol veľmi dobrý zážitok a ani nemám pocit, že by som si ho chcela zopakovať. Myslím si, že na Vianoce treba byť doma,“ uzavrela moderátorka, ktorej sa sviatky pokoja a mieru spájajú aj s narodeninami. Plavovláska totiž prišla na svet len deň pred Vianocami. Tak dodatočne prajeme všetko najlepšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu