Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hargašová po rokoch zmenila imidž: Vôbec ju nespoznali!

Jarmila Lajčáková Hargašová sa objavuje na obrazovkách s novým imidžom. Zobraziť galériu (8)
Jarmila Lajčáková Hargašová sa objavuje na obrazovkách s novým imidžom.

BRATISLAVA – Zmenená! Moderátorka športového spravodajstva RTVS Jarmila Lajčáková Hargašová (48) sa približne po ôsmich rokoch rozhodla podstúpiť výraznejšiu zmenu vizáže. Na obrazovke sa už objavuje s ostrihanou ofinou. Ako nám prezradila, jedna z jej kamarátok ju dokonca ani nespoznala.

Po rokoch iná! Známa moderátorka verejnoprávnej televízie Jarmila Hargašová nikdy nepatrila k ženám, ktoré by so svojím výzorom veľmi experimentovali. Či už ide o farbu vlasov alebo strih, je známa striedmym a elegantným prístupom.

V posledných rokoch ju verejnosť mohla vidieť v polodlhých hnedých vlasoch postupne zostrihaných do strán. No manželka slovenského diplomata Miroslava Lajčáka však zrejme s príchodom teplých dní zatúžila po zmene. Nedávno si brunetka nechala ostrihať hustú ofinu tak, že jej siaha pod obočie.

Topky.sk zaujímalo, prečo sa moderátorka rozhodla pre staronový účes, aký nosila už aj v minulosti. „Vlasy mám ostrihané už vyše týždňa. Rozhodnutie vzniklo bez prípravy. Najskôr mi kaderníčka odstrihla neustálou úpravou zničené konce vlasov, potom som navrhla, či neskúsime aj ofinu, len tak, ako malú zmenu a ona súhlasila,“ povedala nám Hargašová.

Okolie na premenu vraj reagovalo pozitívne, ale niektorí Jarmilu ani nespoznali. „Reakcie boli úsmevné. Jedna kamarátka sa v prvej chvíli domnievala, že máme novú moderátorku. A teta, ktorá nám opatrovala dcérku, mi napísala, že som jej pripomenula dcérku Larku. Vo všeobecnosti moje okolie tvrdí, že to vyzerá mladšie. Dcéru tínedžerku by takéto tvrdenie nepotešilo, mňa v mojom veku už veľmi,“ dodala na záver s úsmevom Hargašová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu