Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šok pre divákov Jojky: Toto po 6 rokoch nečakali!

Televízia Joj bude večer namiesto Paneláku vysielať nový seriál Divoké kone. Zobraziť galériu (9)
Televízia Joj bude večer namiesto Paneláku vysielať nový seriál Divoké kone.

BRATISLAVA - Obrovské prekvapenie! Televízia Joj bude mať v novom roku ďalší denný seriál. Jeho januárové nasadenie v hlavnom vysielacom čase ale poriadne sklame fanúšikov Paneláku. Ten totiž zatiaľ v zverejnených plánoch vôbec nefiguruje. Začiatkom budúceho roka ho na obrazovkách nahradia Divoké kone. Zaujímavé je, že počas šiestich rokov vysielania činžiakových príbehov ich nedokázalo nič vytlačiť. Teda až doposiaľ.

Čo sa deje?! Televízia Joj v uplynulých dňoch zverejnila dokument, ktorý odkrýva jej januárové vysielacie plány. Najzaujímavejšie je, že večer po ôsmej v nich vôbec nefiguruje Panelák. Namiesto toho sa tam objavili Divoké kone. Tie sú výtvorom scenáristky Danice Halákovej, ktorá stála za zrodom Búrlivého vína. 

Krausov seriál pritom každým rokom štartoval po sviatkoch v skoršom a skoršom termíne. Kedysi išiel na obrazovky v marci a potom vo februári. V aktuálnom roku 2014 mohli fanúšikovia sledovať osudy svojich obľúbených hrdinov už od 20. januára. 

Jojka ale evidentne chce v prvom mesiaci budúceho roka svojich divákov privyknúť na nový počin. Panelák preto spustí neskôr. „Programové plány na rok 2015 sú predbežné. Panelák bude pokračovať, do vysielacej štruktúry vstupuje nový seriál Divoké kone. Presné nasadenie nových seriálov budeme komunikovať na prelome rokov,” povedala nám k tomu hovorkyňa Jojky Lucia Kulihová. 

Ak sa však Divoké kone ujmú, reálne hrozí, že z večerného slotu Panelák jednoducho vytlačia. A to sa žiadnemu seriálu za 6 rokov ešte nepodarilo. Aktuálne je ale s touto alternatívou podľa našich informácií už zmierený aj samotný Andy Kraus. O novom vysielacom čase má však veľmi jasné predstavy. „Pokiaľ bude Panelák vysielaný v prime time, tak o neho obavy ani v prípade posunu na neskôr nemám. Panelák však nie je seriál na 18-tu, lebo jeho dej je dynamický a treba ho sledovať zo sedačky, nie od kuchynskej linky,” povedal pre topky.sk. Na Kolibe tak môže byť pri bitke o vysielacie časy ešte horúco...

Buďte televíznym profíkom: Telkáč.sk, viac ako TV program

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu