Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Búrlivý rok známej jojkárky: V marci rozvod a dnes... Tehotná a vydatá!

Danica Haláková Zobraziť galériu (6)
Danica Haláková

BRATISLAVA - Stihla toho dosť! Danica Haláková (37) sa zviditeľnila najmä ako dramaturgička Búrlivého vína. Nakoniec aj s manželom, hercom Róbertom Halákom (37), prešla do Jojky, kde sa podieľajú na Divokých koňoch. Ich vzťah však medzitým skončil. V marci sa rozviedli. No brunetka už v tom čase mala náhradu a dnes je dokonca znovu vydatá. A v januári by mala svojmu novému mužovi porodiť prvé spoločné dieťa.

Scenáristka a dramaturgička Danica Haláková sa zviditeľnila, keď sa zrazu rozhodla opustiť Markízu, kde rozbiehala seriál Búrlivé víno. Projekt totiž chcela ukončiť v najlepšom a nerobiť z neho siahodlhú ságu, čo sa jej nadriadeným nepozdávalo. 


Najväčšie tajomstvo Búrlivého vína: Toto sa nemalo stať!


Brunetka zakotvila v Jojke a vzala so sebou aj manžela, herca Róberta Haláka, ktorý dostal úlohu v Divokých koňoch. No zrejme už vtedy mali vo vzťahu problémy. Seriál totiž odštartoval na obrazovkách v januári 2015 a v marci už Rytmus života priniesol informáciu o rozvode dvojice. 

Danica sa však z rozpadu manželstva asi ani nepotrebovala spamätávať. Už v tom čase mala po svojom boku nového partnera Pavla. A v auguste sa dokonca objavila na párty k druhej sérii Divokých koní s tehotenským bruškom. 

Šťastná správa o dieťatku ale znamenala aj istú komplikáciu. Podľa slovenských zákonov je totiž dieťa narodené do 300 dní od rozvodu prisúdené exmanželovi a automaticky dostane aj jeho priezvisko. Napríklad bývalá žena moderátora Rasťa Žitného z tohto dôvodu dávala na súd návrh na zapretie jeho otcovstva, aby bola jej dcérka legálne dieťaťom biologického otca Petra Hájika. Súd jej vyhovel pol roka po narodení dievčatka. 

Haláková však dlho nečakala a problém vyriešila iným spôsobom. „Danica sa koncom októbra vydala za svojho priateľa, s ktorým čaká bábätko,” prezradil nám náš zdroj. Ako sme zistili, svadba sa konala v posledný októbrový štvrtok. Aktuálne sa už jojkárska dramaturgička volá Hričová a rodiť by mala podľa našich informácií začiatkom budúceho roka. 

Topky.sk oslovili aj samotnú brunetku. „Áno, je to pravda, zobrali sme sa. Sme šťastní a tešíme sa na príchod našej dcéry,” potvrdila nám všetko Danica, pričom prezradila aj pohlavie očakávaného potomka. Z predchádzajúceho manželstva má 14-ročného syna Adama. 

Danica Haláková, dnes Hričová, už v auguste ukázala rastúce bruško.
Zobraziť galériu (6)
Danica Haláková, dnes Hričová, už v auguste ukázala rastúce bruško.

Viac o téme: Divoké koneDanica Haláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu