Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi jojkárka ako ju nepoznáte: Takto vyzerá kráska bez mejkapu!

Stanislava Pavolová bez mejkapu (vľavo) a upravená, ako ju vidieť v televízii (vpravo). Zobraziť galériu (7)
Stanislava Pavolová bez mejkapu (vľavo) a upravená, ako ju vidieť v televízii (vpravo).

BRATISLAVA - Prirodzená! Moderátorka jojkárskej relácie Top Star Stanislava Pavolová (33) je na obraze vždy dokonale upravená. O mejkap i vlasy sa jej totiž stará tím profesionálov. Nedávno však na svoj profil na sociálnej sieti zavesila záber, ktorý ju zachytáva pred zásahom vizážistky. Pozrite si jej tvár bez nánosu líčidiel.

Jojkárka Stanislava Pavolová patrí do kategórie žien, ktoré si potrpia na svoju vizáž. Keď ide do spoločnosti, vždy dbá o to, aby mala dokonalý mejkap a bezchybnú frizúru. Pred pár dňami však urobila výnimku a fanúšikom ponúkla pohľad na svoju tvár, ktorá ešte len čakala na líčidlá. Prirodzený vzhľad jej ubral na veku.

U moderátorky jojkárskeho Top Star magazínu sme zisťovali, v akej polohe sa najlepšie cíti. „Najradšej chodím doma bez mejkapu. Keďže takmer každý deň som nalíčená v práci, mám na sebe doslova masku, tak chcem, aby si pleť oddýchla. Ale záleží aj od toho, ako sa vyspím,” povedala nám blondínka.

Zároveň však Stanka priznáva, že trochu mejkapu nikdy nezaškodí. Keď idem niekam von, dám si aspoň jemný mejkap. Najmä kvôli tomu, aby som si pleť chránila,“ dodala jojkárka. Priateľ a kamaráti jej však tvrdia, že najkrajšia je bez použitia akýchkoľvek šminiek. Čo si myslíte vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu