Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trapas v Búrlivom víne: Toto by na obraz nemalo uniknúť!

Kristína Turjanová mala na nemocničnej izbe ružové pery i nechty. Keď z nej odišla, boli zrazu červené. Zobraziť galériu (8)
Kristína Turjanová mala na nemocničnej izbe ružové pery i nechty. Keď z nej odišla, boli zrazu červené.

BRATISLAVA - Neustrážili to! Kristína Turjanová (35) sa objavuje v Búrlivom víne vždy s výrazne nalíčenými perami. A máva ich dokonalo zladené aj s lakom na nechtoch. V utorkovej časti sa však tieto farby akosi nelogicky menili. V nemocničnej izbe totiž bolo herečkino líčenie ružové, po odchode z miestnosti zrazu červené.

Bez logiky! V utorok sa diváci Búrlivého vína nestačili čudovať. Kristína Turjanová bola totiž v jednej scéne výrazne odlišná než v tej predchádzajúcej. Dejovo pritom nasledovali bezprostredne po sebe, a tak sa nič meniť nemalo. 

Tmavovláska na obrazovkách upokojovala zdrvenú Henrietu Mickovičovú alias Inge. Kristíne pri tom svietil na perách výrazný ružový rúž, pričom v rovnakej farbe mala namaľované aj nechty. O pár okamihov sa to však zrazu zmenilo. V záberoch, v ktorých sama poznamenala, že sa vracia od Inge, už bola zladená v červenom tóne. Oblečenie i účes mala pritom stále rovnaké, len tieto drobné detaily boli iné. 

V minulosti sa už tvorcom podaril podobný trapas s líčením. Vtedy si to odniesla Nela Pocisková, ktorá sa na obraze objavila len s jedným skrášleným okom. Tvorcovia by si preto mali dávať väčší pozor, čo púšťajú na televízne obrazovky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu