Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trapas v Búrlivom víne: Diváci neverili vlastným očiam, čo vidia v telke!

Tvorcom Búrlivého vína sa podaril poriadny trapas. Namiesto detí bola v kočíku bábika. Zobraziť galériu (6)
Tvorcom Búrlivého vína sa podaril poriadny trapas. Namiesto detí bola v kočíku bábika. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - To nemyslia vážne! V deji markizáckeho seriálu Búrlivé víno je Helena Krajčiová (39) mamou dvojičiek. S tými jej čas od času pomáha šťastná babička, ktorú stvárňuje Táňa Radeva (57). A práve v scéne, v ktorej si stará mama odváža svoje vnúčatá z detského centra, sa tvorcom podarilo vyrobiť si poriadny trapas. Diváci až nechceli veriť vlastným očiam, čo na obrazovke zbadali.

Pred rokom sa herečka Helena Krajčiová stala prvýkrát mamou. A túto úlohu si vychutnáva aj ako Dorota v seriáli Búrlivé víno, kde jej scenáristi dopriali rovno dvojičky. No zdá sa, že tvorcovia sa snažia skutočné detičky využívať pri nakrúcaní čo najmenej. 

Svedčia o tom zábery, ako si šťastná seriálová babička vyzdvihuje svoje vnúčatá v detskom centre. Pri rozhovore Táne Radevy s Janou Oľhovou bol kočík divákom otočený chrbtom, no neskôr ho kamera zabrala z iného uhla a hneď bolo vidieť, že kompetentným ušiel dosť podstatný detail. 

Radeva sa ku kočíku sladko prihovárala, potom ho otočila a... Žiadne deti v ňom neboli. Namiesto najmenších hercov, ktorí stvárňujú Dorotkiných potomkov, sa v ňom mihla umelá bábika. „Prečo mala dnes Violka pri odchode z materského centra v kočíku namiesto dvojičiek detskú bábiku? Aj to iba jednu,“ upozornila na výrazný prešľap jedna z diváčok.

Je pochopiteľné, že kvôli krátkemu záberu nechcú v Markíze trápiť skutočné bábätká. Nakrúcanie s takými malými detičkami je naozaj fuška. Ale mohli si aspoň ustrážiť kameru či strih, aby divákom tento svoj trik neukázali takpovediac v priamom prenose.  

Na televíznych obrazovkách bolo jasne vidieť, že namiesto skutočného dieťatka bola v kočíku uložená umelá bábika.
Zobraziť galériu (6)
Na televíznych obrazovkách bolo jasne vidieť, že namiesto skutočného dieťatka bola v kočíku uložená umelá bábika.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Patrí seriál Búrlivé víno k vašim obľúbeným? Nezabudnite ho podporiť vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014. Kliknite sem!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu