Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trapas v Búrlivom víne: Odniesla si to Nela Pocisková!

Zrejme nepozornosť a frmol v zákulisí nakrúcania obľúbeného seriálu mohli za to, že sa Nela Pocisková objavila v pondelkovej časti s jedným nenamaľovaným okom. Zobraziť galériu (6)
Zrejme nepozornosť a frmol v zákulisí nakrúcania obľúbeného seriálu mohli za to, že sa Nela Pocisková objavila v pondelkovej časti s jedným nenamaľovaným okom. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Tak toto im nevyšlo! Búrlivé víno patrí medzi najobľúbenejšie slovenské seriály súčasnosti. Keďže ide o denný projekt, nakrúcanie je veľmi intenzívne. Niet preto divu, že počas výroby občas prichádza k drobným chybám. Najnovšie sa tvorcom, respektíve maskérkam, podaril úsmevný trapas. Zlizla si to Nela Pocisková (22), ktorá sa vo včerajšej časti objavila iba s jedným namaľovaným okom.

Jedno oko sivé, druhé prirodzené. Tvorcom obľúbeného markizáckeho seriálu Búrlivé víno sa podarilo vyrobiť naozaj úsmevný trapas. Vo včerajšej časti sa herečka Nela Pocisková objavila iba s jedným namaľovaným okom. Na prvý pohľad by sa dokonca mohlo zdať, že si brunetka iba na chvíľu odskočila z maskérne na pľac. No nie je tomu tak. Seriálová Nina odohrala s nedokončeným mejkapom celú jednu scénku.

Paradoxom však je, že aj napriek tomu, že štáb tvorí niekoľko desiatok ľudí a v jej tesnej blízkosti bola v tom momente aj herečka Monika Hilmerová, nikto si Nelin farebný nedostatok nevšimol. Upozornili na to až včera samotní diváci. „Maskéri v Markíze mali asi veľmi veľa práce, keď nestihli domaľovať Pociskovú úplne,“ napísal nám jeden z nich. 

Tvorcom Búrlivého vína sa podaril naozaj úsmevný trapas. Nela Pocisková sa v pondelkovej časti objavila s jedným nenamaľovaným okom.
Zobraziť galériu (6)
Tvorcom Búrlivého vína sa podaril naozaj úsmevný trapas. Nela Pocisková sa v pondelkovej časti objavila s jedným nenamaľovaným okom.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu