Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Trapas v Búrlivom víne: Ups, toto vám nevyšlo!

Okolo Rity v podaní Kristíny Turjanovej sa dejú zvláštne veci. Zobraziť galériu (8)
Okolo Rity v podaní Kristíny Turjanovej sa dejú zvláštne veci.

BRATISLAVA - Nelogické zmeny! Každé nakrúcanie je zložitý proces, pri ktorom sa filmári zvyčajne nevyhnú ani chybám. Výroba markizáckeho Búrlivého vína tiež nie je výnimkou. Vo štvrtkovej epizóde sa objavili scény, ktoré neboli úplne dokonalé. To, čo ušlo tvorcom, si všimli pozorní diváci.

Neustrážili to! Markizácke Búrlivé víno patrí k takzvaným denným seriálom. To znamená, že sa neustále nakrúca množstvo materiálu a v rýchlosti tak môže dôjsť k rôznym omylom. Ako napríklad vo štvrtkovej časti. 

Pozorný divák si totiž všimol, že tvorcom ušli isté detaily. „Trošku zlyhali. Kvety tam najprv boli, potom zrazu zmizli a neskôr sa tam nelogicky zase objavili,” upozornil nás jeden z našich čitateľov. A mal samozrejme pravdu. 

V úvode štvrtkového dielu dostala Rita v podaní Kristíny Turjanovej od doktora Kraska ruže, ktoré vo váze umiestnila na skrinku pri dverách. Kytica svietila doslova v každom zábere, ktorý sa potom odohrával v brunetkinej kancelárii. Teda až do 46. minúty. Vtedy sa na obrazovkách odohralo niekoľko scén, v ktorých kvety zrazu neboli. 

Niekto by si možno pomyslel, že riaditeľka nemocnice ich mohla vyhodiť alebo darovať niekomu inému. Evidentne však ale išlo o prešľap tvorcov. O ďalšie štyri minúty sa totiž voňavá nádhera opäť z ničoho nič na skrinke záhadne zhmotnila. Toto im proste v Markíze nevyšlo. No chyby samozrejme nerobia len v Záhorskej Bystrici. Pripomeňte si, čo všetko na Slovensku omylom uniklo na obrazovky>>

Máte radi Búrlivé víno? Zahlasujte zaň v obľúbenej televíznej ankete Telkáč roka 2014>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu