Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Banášovej vizáž ihneď zrána: Žiaden televízny mejkap a neupravené vlasy!

Vizáž Adely Banášovej ihneď z rána. Takto vyzerala v utorok cestou z domu. Zobraziť galériu (13)
Vizáž Adely Banášovej ihneď z rána. Takto vyzerala v utorok cestou z domu.

BRATISLAVA – Takto sa upravuje sama bez profesionálok! Populárna moderátorka Adela Banášová (34) je známa tým, že si na mejkap v súkromí príliš nepotrpí. Na televíznej obrazovke ju však vídať vždy dokonale nalíčenú a učesanú. Pozrite, ako vyzerá blondínka, keď ráno vyrazí do ulíc bez predchádzajúcej pomoci odborníkov.

Obľúbená moderátorka Adela Banášová je na televíznych obrazovkách vždy dokonale upravená. Výrazný mejkap, šrmncovný účes a profesionálne nasvietenie z nej robia očarujúcu ženu, za ktorou by sa otočil nejeden muž. V súkromí si však na tieto „televízne vymoženosti“, akými sú vizážista, kaderník a stylista, príliš nepotrpí.

Ako jedna z mála osobností nášho šoubiznisu sa totiž nehanbí chodiť aj na verejnosti bez extra nánosov líčidiel a so strapatými vlasmi. Podobne tomu bolo aj tento utorok ráno, kedy sme blondínku prichytili pred jej domom. Jemne namaľovaná a s praktickým drdolom na hlave išla vyvenčiť psíka a vyzdvihnúť u susedy čerstvý chlieb. Hoci nevyzerala tak „dokonale“ ako na obraze, treba uznať, že v trendy šedom kabáte, rifliach a v čižmách jej to pristalo aj o takej skorej hodine.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu