Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dračica Banášová v kožených šatách: Sršal z nej sexepíl!

Adela Banášová v kožených šatách žiarila. Zobraziť galériu (9)
Adela Banášová v kožených šatách žiarila.

BRATISLAVA – Tá sa teda nezdá! Populárna moderátorka Adela Banášová (34) sa od tejto stredy začne opäť objavovať na televíznych obrazovkách v hudobnej relácii Chart Show. V jednej z nových častí sa známa blondínka divákom predstaví v poriadne zmyselnom outfite. V čiernych kožených šatách z nej urobili sexi dračicu.

Zvodná ako už dávno nie! Adela Banášová nikdy nepatrila k vyzývavým ženám. V jednej z častí novej Chart Show, ktorá na Markíze štartuje už túto stredu, sa však nahodila do naozaj dráždivého outfitu. V čiernych kožených šatách, vysokých podpätkoch, s dokonalým mejkapom i účesom z nej sršala poriadna dávka sexepílu.  

Zaujímalo nás preto, či si moderátorka vyberala tento outfit sama alebo jej niekto pomáhal. „Šaty mi vyberali dve stylistky a jedna z nich mi ich aj ušila. Ja príliš nehovorím do toho, čo mi obliekajú, lebo im dôverujem. Ale môžem potvrdiť, že som sa v nich cítila veľmi dobre, ako také diétne jelítko,“ odvetila s humorom Banášová, ktorá v stredajšom vydaní svojej šou privíta hercov Karin Haydu, Maroša Kramára a Dana Dangla. Diváci si budú môcť vychutnať pohľad napríklad na to, ako so zaviazanými očami dostanú do úst slimáka, larvy, či kobylky.

Patrí Adela Banášová k vašim obľúbeným moderátorkám? Nezabudnite ju podporiť vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014. >>Kliknite sem<<

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu