Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Adela Banášová v koncoch vo vlastnej šou: Táto nevýrazná pani vtipnejšia ako ona!

Výtvarníčka Vendula Chalánková bola v relácii Adely Banášovej najprv príliš stručná, potom maximálne vtipná. Zobraziť galériu (6)
Výtvarníčka Vendula Chalánková bola v relácii Adely Banášovej najprv príliš stručná, potom maximálne vtipná.

BRATISLAVA - Nečakané! Adela Banášová (34) si do svojej šou Trochu inak vždy pozýva zaujímavých hostí. Výtvarníčka Vendula Chalánková (33) však pôsobila pre ostrieľanú spíkerku takmer ako nočná mora. Výrečnú blondínku totiž pri rozhovore zaskočila jednoslovnými odpoveďami. Známa moderátorka preto okamžite začala pochybovať o svojich schopnostiach. A celá situácia dospela k naozaj prekvapivému vyvrcholeniu. Namiesto vtipnej Slovenky nakoniec prekvapujúco hviezdila česká umelkyňa. Publikum rozosmiala každým svojím slovom.

Jedno prekvapenie za druhým! Adela Banášová už z rádia odišla, no vlastnú talkšou robí na doskách Slovenského národného divadla. Program Trochu inak vysiela zároveň aj televízia TA3, no z časového hľadiska sa na obrazovky nedostane všetko, čo sa pri nakrúcaní odohrá. Diváci spravodajského kanála tak nedávno zostali ochudobnení o naozaj zaujímavú časť rozhovoru. 

Adela si do šou pozvala výtvarníčku Vendulu Chalánkovú, ktorá má povesť celkom vtipnej ženy. Slovenskú moderátorku však spočiatku zmiatla svojimi maximálne strohými odpoveďami. „Teraz rozmýšľam, či vlastne ja neviem viesť rozhovor alebo...” zamyslela sa nahlas pred kamerami inokedy vynaliezavá blondínka. 

Aby si stihla premyslieť ďalší postup, začala málovravnej umelkyni nalievať vodu. A práve vtedy sa jej v mozgu zrodila téma, ktorá hostku rozhovorila. Na pretras prišla jej bývalá kapela Muženy, ktorá tvorila texty na základe záchodových nápisov. Z Venduly konečne začali vychádzať celé vety a dokonca ich bolo aj viac za sebou. 

O svojej hudobnej kariére sa výtvarníčka vyjadrovala úplne civilným tónom. Nešlo o žiadny rozšafný spôsob rodených zabávačov, ktorí sú si istí tým, že publikum určite pobavia. A práve rozdiel medzi týmto jednoduchým charakterom jej rečového prejavu a zábavným obsahom spôsobil v sále neustále výbuchy smiechu. Namiesto vychytenej moderátorky tak bola nakoniec hviezdou večera pani, ktorá na to na prvý pohľad a ani prvé počutie vôbec nevyzerala. Presvedčiť sa o tom môžete vo videu pod článkom. 

Topky.sk v tejto súvislosti oslovili aj samotnú Adelu. „Ja som vedela, že je vtipná, už keď sme ju pozývali. Takže som nešla do rizika. Skúposť na slovo môže byť často veľmi zábavný a svieži moment, tak ako zhovorčivosť a ukecanosť o ničom môže byť často veľmi nudná. Takže ja som si celý rozhovor užívala presne v tej nálade a intenzite, v akej bol. Bolo to proste trochu inak,” povedala nám Banášová k svojej hostke plnej prekvapení. 

VIDEO: Vendula Chalánková v šou Adely Banášovej

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu