Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Barkolová po 10 rokoch s exmanželom: Veď vyzerá ako rovesník jej dcéry!

Erika Barkolová a jej exmnažel si spolu zapózovali na stužkovej slávnosti svojej dcéry. Zobraziť galériu (5)
Erika Barkolová a jej exmnažel si spolu zapózovali na stužkovej slávnosti svojej dcéry.

SENEC - Nečakané! Erika Barkolová (37) je už dlhé roky rozvedená, logicky ju teda nebolo v spoločnosti vídať s otcom jej detí Patrikom Barkolom (38). Exmanželia však pred pár dňami urobili výnimku. Verejne sa ukázali na stužkovej slávnosti svojej dcéry Patrície (17). Tínedžerka následne na sociálnej sieti zverejnila fotografiu, na ktorej po dlhých 10 rokoch pózujú všetci spoločne ako rodina. Málokto však priradil fešáka na zábere k moderátorke, výzorovo ho totiž každý spájal skôr s budúcou maturantkou.

Opäť spolu! Erika Barkolová sa rozviedla pred siedmimi rokmi, no s Patrikom Barkolom im to neklapalo už dlhšie. Rozchod rodičov sa najviac dotkol ich dvoch spoločných dcér. Práve ony však exmanželov stále spájajú.

Vďaka staršej Patrícii došlo koncom minulého týždňa prakticky k historickému okamihu. „Mamina s tatinom na jednej fotke po 10tich rokoch,” napísala tínedžerka na sociálnej sieti Facebook k záberu zo svojej stužkovej slávnosti. Zároveň k nemu pripojila slová happy family (šťastná rodina, pozn. red.). 

Topky.sk v tejto súvislosti zisťovali, aké sú aktuálne vzťahy medzi exmanželmi. „Stretávame sa úplne bežne. Ja som aj postavila dom v rovnakej dedine, aby deti mali kontakt s otcom aj so starými rodičmi. Nemáme spolu žiadne problémy, normálne komunikujeme, vychádzame spolu,” povedala nám Erika. 

Zaujímavé ale je, že na záberoch zo stužkovej v podstate nikto neidentifikoval Patrika Barkola ako moderátorkinho expartnera. Všetci ho považovali za priateľa mladej Patrície. „Myslela som, že je to frajer. Veď to je taký šuhajko, nie otec,” písali Erikini známi. Jej samotnej to však tiež mimoriadne pristalo.

Patrícia Barkolová s otcom. Moderátorkini známi ho pokladali za tínedžerkinho priateľa.
Zobraziť galériu (5)
Patrícia Barkolová s otcom. Moderátorkini známi ho pokladali za tínedžerkinho priateľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu