Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Barkolovej dcéra bojuje o titul Miss Slovensko: Pozrite na tú figúru v plavkách!

Patrícia Barkolová porotu zaujala a postúpila ďalej. Zobraziť galériu (21)
Patrícia Barkolová porotu zaujala a postúpila ďalej. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Chce byť najkrajšou Slovenkou! V nedeľu sa v hlavnom meste konal posledný kasting do súťaže krásy Miss Slovensko 2015. Pred porotu sa postavilo množstvo dievčat, jedna však naozaj vynikala. Svoje šťastie prišla skúsiť aj slečna, ktorej tvár nie je úplne neznáma. A to sexi blondínka Patrícia (18), ktorá je dcérou moderátorky Eriky Barkolovej (37). Porotu zaujala svojou bezprostrednosťou, ale aj postavičkou.

Kastingy na Miss Slovensko prilákali okolo 600 dievčat. Hojná účasť bola aj na tom poslednom, ktorý sa konal v Bratislave. Porota, v ktorej sedel spoluorganizátor súťaže Jozef Oklamčák, úradujúca miss Laura Longauerová, bývalé missky Barbora Franeková a Kristína Krajčírová či vizážista Patrik Suši Veselý, si mala naozaj z čoho vyberať. „Celkovo postúpilo ďalej do semifinále takmer 90 adeptiek,” prezradila nám šéfka Miss Slovensko Karolína Chomisteková. 

Svojím výzorom zaujala aj Patrícia Barkolová, ktorej meno napovedá, že je dcérou jojkárskej moderátorky Eriky Barkolovej. Sympatická blondínka má už skúsenosti z prehliadkových mól, kde sa spočiatku objavovala po boku svojej známej mamy, ale naposledy aj bez nej. Svojou túžbou po svete modelingu sa netají už niekoľko rokov. „Bola milá a bezprostredná. Rovnako ako ďalšie dievčatá, ktoré postúpili do semifinále. Uvidíme, ako sa odprezentuje tam. Pôjde už o detaily,” povedala na jej adresu riaditeľka súťaže krásy. To, či dokáže siahnuť na titul, sa ukáže počas aprílového finále. 

Patrícia Barkolová zabojuje v apríli o korunku Miss Slovensko 2015.
Zobraziť galériu (21)
Patrícia Barkolová zabojuje v apríli o korunku Miss Slovensko 2015.  (Zdroj: Jan Zemiar)

VIDEO: Kasting na Miss Slovensko 2015

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu