Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladá Barkolová naostro, sexi modelky s holými prsiami a... Trapas na móle!

Na módnej šou sa rozhodne bolo na čo pozerať. Zobraziť galériu (21)
Na módnej šou sa rozhodne bolo na čo pozerať. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Všetky oči na nich! Na piatkovej módnej prehliadke sa rozhodne bolo na čo pozerať. Okrem najnovších trendov pútali pohľady prítomných hostí aj sexi modelky. Napríklad Patrícia Barkolová (17), dcéra jojkárskej moderátorky Eriky Barkolovej (37), sa predviedla v poriadne odvážnom kúsku. Pod nohavicami, ktoré mala na sebe, totiž bola úplne naostro. Niektoré manekýnky zas vystavili na obdiv svoje nahé prsia v priesvitných blúzkach. A prišlo aj na trapas - jedno z dievčat sa totiž zosypalo priamo na móle.

Bratislavské Staré mesto v piatok večer žilo módou. V Starej tržnici sa totiž konala fashion šou, počas ktorej predviedla svoju tvorbu slovenská návrhárka Darina Fabri. Tá prítomným hosťom predstavila nielen najnovšiu kolekciu, ale aj prierez svojej doterajšej práce. A rozhodne sa bolo na čo pozerať.

Pozornosť prítomných hostí pútala napríklad staršia dcéra Eriky Barkolovej, Patrícia. Mladučká blondínka sa totiž po móle prešla v poriadne odvážnom kúsku. Čierne obtiahnuté nohavice, ktoré mala na sebe, si totiž vyžadovali, aby bola pod nimi úplne naostro. 

Zmysly prítomných pánov však pošteklili aj ďalšie sexi dievčatá. Tie sa na prehliadke predstavili v priesvitných blúzkach, ktoré odkryli ich nahé krivky. Večer však ozvláštnil aj úsmevný trapas - jedna zo slečien totiž nezvládla chôdzu na vysokých podpätkoch a pred zrakmi hostí sa zosypala priamo na móle. Zábery zo šou nájdete v našej galérii>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu