Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Spoveď markizáckej farmárky Lucie Mokráňovej: V tom aute som mala zomrieť!

Lucia Mokráňová v nedeľu večer prežila vážnu autonehodu. Zobraziť galériu (5)
Lucia Mokráňová v nedeľu večer prežila vážnu autonehodu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Vyrozprávala sa! Lucia Mokráňová (22) prežila cez víkend doslova hororové chvíle. Cestou z Hodonína do Bratislavy mala totiž blondínka spolu s kamarátkou vážnu autonehodu. Dva dni po hrozivom zážitku prehovorila o desivých chvíľach. Na sociálnej sieti detailne opísala, čo počas havárie prežívala. Podľa záchranárov je vraj zázrak, že nezomrela.

Ako sme predvčerom na topkách informovali, Lucia Mokráňová z markizáckej Farmy prežila v nedeľu večer vážnu autonehodu. Na českej diaľnici D2 totiž blondínka a jej kamarátka nabehli na rozsypaný štrk, dostali šmyk a dvakrát sa prevrátili na strechu. Prvé informácie hovorili o tom, že známa kráska leží vo vážnom stave v nemocnici. Neskôr sa však ukázalo, že pri nej stáli všetci anjeli strážni. Z hrozivej nehody totiž vyviazla iba s pomliaždeninami a jemným otrasom mozgu. 

Dva dni po hrozivom zážitku sa farmárka rozhodla, že sa prostredníctvom sociálnej siete Facebook prihovorí svojim priateľom. „Ani neviem, kde mám začať. Pár hodín predtým, než sa stala nehoda, som išla z cintorína a pýtala som sa mamky. ‚Mami? Ako mám byť šťastná, keď sa mi toto všetko v živote deje?‘ Za pár hodín som poznala odpoveď aj sama,“ rozpísala sa plavovláska a detailne opísala, čo jej v osudný moment prebiehalo v hlave. „Keď som videla, ako sa rútime na kopu štrku a nie je možná cesta späť, jediné, na čo som si spomenula, bolo: ‚Ja chcem žiť!‘“ zaspomínala na hororové chvíle Mokráňová

Farmárka potom už iba počula neskutočné rany a cítila silné nárazy. Zrazu nastalo úplné ticho. „Zlý sen, nočná mora... Nič iné som v hlave nemala, len to, aby sme boli zdravé, ŽIVÉ,“ priznala blondínka. Že mala obrovské šťastie, si uvedomila až vo chvíli, keď prišli záchranári. Podľa nich, bol totiž zázrak, že v aute nezomrela. „Neverili, že túto nehodu niekto prežil,“ priznala známa markizácka postavička. Veď nová audina, v ktorej sa viezla, je po takom silnom náraze hodná akurát tak do šrotu. „Asi sa dlho nevyspím normálne, asi si dlho nesadnem za volant a budem musieť hľadať tú svoju cestu, aby som sa dostala tam, kam mám. To, že som dotlčená, odretá, je už maličkosť oproti šoku, ktorý ma bude sprevádzať už asi stále,“ uzavrela Lucia. 

Lucia Mokráňová sa so svojimi priateľmi na sociálnej sieti Facebook podelila o pocity dva dni po vážnej autonehode.
Zobraziť galériu (5)
Lucia Mokráňová sa so svojimi priateľmi na sociálnej sieti Facebook podelila o pocity dva dni po vážnej autonehode.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu