Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zvodná markizácka farmárka: Chcete ju vidieť úplne holú? Nech sa páči!

Lucia Mokráňová Zobraziť galériu (7)
Lucia Mokráňová

BRATISLAVA – Je to riadna kosť! Bývalá markizácka farmárka Lucia Mokráňová (23) v poslednom období pútala pozornosť šteklivými zábermi, ktoré nafotila pre známy pánsky magazín. Pred pár dňami si pridala na sociálnu sieť ďalšiu snímku z tejto série, ktorá mnohým pánom bezpochyby vyrazila dych. Krásna blondína je na nej totiž úplne nahá.

Poriadne vás rozpáli! Bývalá statkárka Lucia Mokráňová, ktorá pútala pozornosť počas markizáckej Farmy peknou tváričkou a dokonalou postavou, sa ani po roku od skončenia šou nezmenila. Stále na seba strháva zvedavé pohľady ľudí. 


Wow, to sú ale melóny: Markizáckej farmárke sa do očí dívať nebudete!

Z markizáckej SEXbomby plejmejtka: Fíha, to sú ale obliny!


Nedávno dokonca nafotila sériu erotických záberov pre pánsky magazín, od ktorých páni určite len tak neodlepia zrak. Krásna blondínka však pred pár dňami opäť potešila svojich priaznivcov a na sociálnu sieť pridala ďalšiu pikantnú snímku. Na tejto je úplne nahá a má na sebe len lodičky.

Lucia nám však v jednom z rozhovorov priznala, že je hanblivka a dokonca by sa ani neopaľovala hore bez. Zaujímalo nás preto, ako sa jej pred fotografom Máriom Gottim pózovalo. „Toto bola najväčšia sranda. Ja som mala totiž pri fotení nohavičky oblečené a ani pred fotografom som ich nedala dole. To bola moja podmienka, aby som nebola úplne nahá. Mário ich potom vyretušoval,“ tvrdí Mokráňová.

Zatiaľ by sa vraj na odvážnejšie akty nahovoriť nenechala. Určite nie. Nahé fotky nemám v pláne, aj keď nikdy nehovor nikdy, ale v blízkej budúcnosti určite nie,“ povedala sexica. Nechajme sa prekvapiť, kedy tieto zábrany stratí.

Exfarmárka Lucia Mokráňová na nahej snímke
Zobraziť galériu (7)
Exfarmárka Lucia Mokráňová na nahej snímke

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu