Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z markizáckej SEXbomby plejmejtka: Fíha, to sú ale obliny!

Lucia Mokráňová, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka markizáckej Farme, nafotila sériu fotiek pre pánsky magazín. Zobraziť galériu (5)
Lucia Mokráňová, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka markizáckej Farme, nafotila sériu fotiek pre pánsky magazín. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Vyzliekla sa! O tom, že exfarmárka Lucia Mokráňová (23) je pastvou pre oči, niet žiadnych pochýb. Pravidelne to dokazuje svojimi zmyslenými fotkami v plavkách, či z posilňovne. Najnovšie má však blondínka na svojom konte oveľa zvodnejšie snímky ako doposiaľ. Nechala sa totiž nahovoriť na pózovanie pre najznámejší pánsky magazín. A výsledok rozhodne stojí za to - kráska je totiž na nich hore bez a neskutočne sexi!

Už počas svojho pôsobenia na markizáckej Farme pútala Lucia Mokráňová pozornosť dokonalými ženskými krivkami. Tými pobláznila hlavu nejednému mužskému divákovi a v neposlednom rade aj kolegovi zo statku Patrikovi Mirgovi.


Drsný odkaz sexi farmárky pre zamilovaného fešiho zo statku: Lucia ho poriadne schladila! 


Aktuálne blondínka dráždi zmysly svojich fanúšikov opäť. Nafotila totiž sériu poriadne horúcich záberov pre najznámejší magazín pre pánov. ​A rozhodne stoja za to! 

Ružové čipkované tangá, zmyselný pohľad a úplne hore bez... Svoje najväčšie zbrane si kráska len jemne prekrýva rukou. Záber, ktorý pochádza z dielne fotografa Mária Gottiho len máloktorého chlapa nechá chladným.

Kontaktovali sme v tejto súvislosti aj samotnú Luciu, aby sme zistili, ako sa jej sexi snímky fotili. „Celkom v pohode. Ja som hlavne chcela, aby na fotkách nebolo nič odhalené, aby to bolo také zároveň sexi, ale celkom zakryté. Takže fotenie bolo príjemné,“ prezradila pre Topky.sk. „Ja som vždy odmietala tieto pánske magazíny, nechcela som nič také nafotiť, pózovať holá alebo nejako odhalená, ale teraz prišla ponuka znova, oslovili ma, že to bude vkusné, nič nebude vidieť a že to bude vystihovať mňa, tak som si povedala prečo nie?“ dodala nám Lucia, ktorá a už veľmi teší na konečný výsledok na stránkach časopisu. 

Lucia Mokráňová nafotila poriadne sexi fotky pre najznámejší pánsky magazín. Toto je jedna z nich.
Zobraziť galériu (5)
Lucia Mokráňová nafotila poriadne sexi fotky pre najznámejší pánsky magazín. Toto je jedna z nich.  (Zdroj: Mário Gotti)

Viac o téme: Lucia Mokráňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu