Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prominentný vzťah v troskách: Jojkárke Barmošovej krachuje 9-ročné manželstvo!

Lucia Barmošová a Pavol Barmoš prežívajú krízu. Zobraziť galériu (6)
Lucia Barmošová a Pavol Barmoš prežívajú krízu.

BRATISLAVA - Kríza vo vzťahu! Lucia Barmošová (32) je už dlhé roky vydatá za svoju stredoškolskú lásku - bývalého futbalistu Pavla Barmoša (33). Párik ani po 9 rokoch manželstva nemá spoločného potomka a aktuálne na rozširovanie rodiny ani nemyslí. Z ich okolia k nám totiž už dlhšie presakujú informácie, že sa schyľuje k rozvodu. Jojkárka pre topky.sk potvrdila kritické obdobie v dlhoročnom zväzku.

Lucia Barmošová patrí k šoubiznisovým tváram, ktoré si súkromie strážia. S manželom Pavlom chodí do spoločnosti málokedy, no ich vzťah je verejnosťou považovaný za stabilný. Začali totiž spolu randiť už na strednej škole a vzali sa v septembri 2005.

Svoje dlhoročné partnerstvo zatiaľ nespečatili dieťaťom, no plánovali si postaviť spoločný domček. Už dávnejšie kúpili pozemok v Malinove, no kvôli problému s príjazdovou cestou chodia namiesto na stavbu po súdoch. A do toho prišli aj problémy v súkromí.

V uplynulom období sa totiž prominentné manželstvo otriasa v základoch. Už dlhšie sa šíria správy, že sa schyľuje k rozvodu. O problémoch informuje aj aktuálne vydanie časopisu Plus 7 dní. V hlavnom meste sa dokonca šepká, že blondínka sa už odsťahovala zo spoločného bytu vo Vrakuni a našla si samostatné bývanie v Ružinove. A na nedávnej jojkárskej párty sa namiesto k manželovi túlila k hercovi Adrienovi Brodymu.

To, že teraz nemá práve najlepšie obdobie, nám napokon potvrdila aj samotná moderátorka. „S manželom momentálne prežívame krízu, no dôvody si nechám pre seba, je to naše súkromie, náš vzťah,” povedala nám Barmošová. Rázne však poprela, že by sa za ich ťažkosťami skrývala nejaká ďalšia osoba.

Lucia dokonca verí, že všetko sa môže ešte na dobré obrátiť. „Ani manžel, ani ja sme nedali definitívnu bodku za našim 14-ročným vzťahom,” prezradila. Zdá sa teda, že na súdoch ešte žiadna žiadosť o rozvod neleží. Uvidíme, či sa páriku podarí tieto turbulencie vo vzťahu prekonať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu