Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hollywoodska hviezda tajne na Slovensku: Naše známe tváre vo vytržení!

Adriena Brodyho privítal v priestoroch luxusného bratislavského hotela riaditeľ televízie Joj Marcel Grega. Zobraziť galériu (9)
Adriena Brodyho privítal v priestoroch luxusného bratislavského hotela riaditeľ televízie Joj Marcel Grega. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – V prísnom utajení! V takom duchu sa niesol včerajší príchod amerického herca Adriena Brodyho (41), ktorý dorazil na otočku na Slovensko. Dôvodom bola párty televízie Joj, kde sa objavil ako exkluzívny hosť. Spolu s tvárami stanice z Koliby sa na podujatí výborne zabával. Herci a moderátori boli z jeho prítomnosti nadšení.

Do poslednej chvíle sa podarilo utajiť príchod hollywoodskej star na Slovensko. Umelec dorazil do našej krajiny na pozvanie televízie Joj, ktorá si ho zavolala ako exkluzívneho hosťa na svoj večierok. Herec bol pochopiteľne stredobodom pozornosti.

Po tom, čo sa zvítal s riaditeľom Jojky Marcelom Gregom, poskytol stanici rozhovor. Následne sa zabával s hosťami prítomnými na večierku, ktorí boli z jeho návštevy nadšení. Urobil si spolu s nimi aj populárnu selfie v štýle amerických hviezd. V túto chvíľu je podľa našich informácií už mimo našej krajiny.

Adrien Brody roku 2002 získal ako najmladší herec v dejinách odovzdávania Oscarov sošku za film Pianista, kde stvárnil hlavnú úlohu poľského hudobníka Wladyslawa Szpilmana. Obsadil ho do nej režisér Roman Polanski po tom, čo ho videl pri nakrúcaní snímky Aféra s náhrdelníkom. Adrien si tiež zahral po boku Joaquina Phoenixa a Sigourney Weaver v trileri Osada. Umelec sa narodil v New Yorku, pochádza z filmovej rodiny a na konte má množstvo filmov.

Adrien Brody si urobil s hosťami fotografiu. Na zábere vidno napríklad herečku Zuzanu Vačkovú, či moderátorku Eriku Barkolovú.
Zobraziť galériu (9)
Adrien Brody si urobil s hosťami fotografiu. Na zábere vidno napríklad herečku Zuzanu Vačkovú, či moderátorku Eriku Barkolovú.  (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu