Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Nečakané priznanie Sajfu: Verejné vyznanie o Adele Banášovej!

Adela Banášová a Matej Sajfa Cifra to do roku 2031 nedotiahli. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová a Matej Sajfa Cifra to do roku 2031 nedotiahli.

BRATISLAVA - Šokoval úprimnosťou! Dlhé roky bola neodmysliteľnou súčasťou rozhlasového éteru dvojica Adela Banášová (33) a Matej Sajfa Cifra (35). Blondínka však pred rokom nečakane opustila rádio, v ktorom pracovala 15 rokov. A tak zostal moderátor v éteri sám. V týchto dňoch si vo vysielaní zaspomínal, aké to pre neho bolo, keď ho kolegyňa nechala takpovediac napospas osudu. Netajil ani vtedajšie pochybnosti a strach, ktoré ho kvôli nej ovládli.

Adela Banášová a Matej Sajfa Cifra boli dlhé roky obľúbenou moderátorskou dvojicou. No minulý rok sa blondínka rozhodla z Fun rádia odísť. Najviac šokovaný bol samozrejme jej kolega. Ten teraz v éteri prezradil, aké pocity vtedy prežíval. 

Desať rokov som nemoderoval sám. Desať rokov som sa mohol na niekoho spoľahnúť. Musel som začať odznova. Neveril som si. Nebol som si istý, či to sám dokážem,” netajil moderátor, ktorý na mnohých pôsobí sebavedomo a drzo, no tentokrát prekvapil úprimnosťou.

Na pohode mu nepridali ani ľudia, ktorí si ho samotného vo vysielaní nevedeli predstaviť. „Všetci hovorili, že bez Adely to nedokážem. Bál som sa, že ma nikto nemá rád. Hľadal som sa,” povedal otvorene Sajfa. Našťastie však mal vo svojom okolí osoby, ktoré mu verili. Vďaka nim sa našiel a aj posunul ďalej. Som nesmierne rád, že ma táto zmena nakopla a že sa mi podarilo okoliu ukázať, kto naozaj som,” povedal Cifra. 

Topky.sk v tejto súvislosti zisťovali aj Adelin postoj. „Cítila som po 15 rokoch, že už mám dosť. Sajfa je v éteri kratšie a keď som ja prišla do rádia, tiež som robila prvé 4 roky sama. Myslím si, že zmena je vždy posun pre všetkých zúčastnených. A Sajfa to zvláda perfektne,” reagovala Banášová. Po jej pozitívnych slovách si jej bývalý kolega môže naozaj vydýchnuť, že to sám zvládol.

VIDEO: Odchod Adely banášovej z rádia

Adela so Sajfom odovzdávaju štafetu Rannej šou Juniorovi a Marcelovi

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu