Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sajfa stratil všetky zábrany: Otrčil HO do kamery!

Matej Sajfa Cifra sa pred kamerou neváhal vyzliecť úplne donaha. Urobil tak pri napodobňovaní úvodnej scénky z filmu Terminátor, ktorá začína rovnako. Zobraziť galériu (8)
Matej Sajfa Cifra sa pred kamerou neváhal vyzliecť úplne donaha. Urobil tak pri napodobňovaní úvodnej scénky z filmu Terminátor, ktorá začína rovnako. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Poriadna odvaha! To, že si Matej Sajfa Cifra (35) vie zo seba urobiť srandu, je už dobre známe. No tentokrát moderátor vyparatil poriadne uletenú vec. V rámci video súťaže, v ktorej majú poslucháči Fun rádia za cieľ hádať názvy hollywoodskych filmov, sa neváhal vyzliecť donaha pri napodobňovaní notoricky známej scénky z Terminátora.

Moderátor Matej Sajfa Cifra s nahotou problém zjavne nemá. A dokonca ani vtedy, keď sa naňho dívajú tisícky ľudí. V rámci súťaže, v ktorej majú poslucháči podľa videa hádať názvy filmov, sa totiž neváhal pred kamerou vyzliecť. V tom najaktuálnejšom videu znázornil notoricky známu scénku z filmu Terminátor. Podobne ako Arnold Schwarzenegger v úvode akčného trháku, aj on išiel nahý do podrepu. No poslucháči sa zrejme viac ako na pointu celého videa sústredili na Sajfov holý zadok, ktorý otrčil priamo do kamery. 

U moderátora sme zisťovali, či nápad natočiť takéto zábery vyšiel z jeho hlavy. A svojou odpoveďou nás vôbec neprekvapil. „Samozrejme, že bol. Aj keď sa priznám, že patrím skôr k hanblivejším typom. No zas keď ide o zábavu, tak svoju hranicu posúvam o trošku ďalej,“ povedal pre topky.sk Cifra. „Chceli sme natočiť kvôli súťaži nejaké imitačné video, podľa ktorého by ľudia uhádli, že sa jedná o Terminátora. A keďže moje telo je od toho Arnoldovho na míle vzdialené - vzniklo z toho celkom vtipné video,“ vysvetlil rádiový spíker, ktorý zároveň prezradil, že v rádiu boli v čase natáčania prítomní úplne všetci kolegovia. Požiadal ich však, aby nevychádzali z kancelárií.

VIDEO: Sajfa sa neváhal postaviť pred kameru úplne nahý.

Nahý Sajfa

Arnold Schwarzenegger v úvodnej scénke z filmu Terminátor. Sajfa na sebe musí ešte zamakať.
Zobraziť galériu (8)
Arnold Schwarzenegger v úvodnej scénke z filmu Terminátor. Sajfa na sebe musí ešte zamakať.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu