Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTKA Sajfu s opuchnutou tvárou: Prij*bali mi za blbé otázky, prekvapuje moderátor!

Matej Sajfa Cifra zverejnil na Facebooku fotku, na ktorej má opuchnuté oko. Zobraziť galériu (5)
Matej Sajfa Cifra zverejnil na Facebooku fotku, na ktorej má opuchnuté oko. (Zdroj: facebook/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Zbili ho?! Matej Sajfa Cifra (35) je známy svojím špecifickým zmyslom pre humor. Ten občas hraničí až s ľahkou aroganciou. Nečudo preto, že by sa práve kvôli tejto jeho vlastnosti našlo zopár "priaznivcov", ktorí by mu najradšej uštedrili jednu otcovskú. Mnohých teda neprekvapilo, keď rádiový spíker najnovšie zavesil na svoju fanúšikovskú stránku fotku s opuchnutým okom a vulgárnym komentárom.

Nie je žiadnym tajomstvom, že svojimi niekedy až príliš úprimnými hláškami sa moderátor Matej Sajfa Cifra neraz dostal do problémov. Veď mnohí majú ešte v čerstvej pamäti napríklad konflikt so Zdenou Studenkovou, či nezhody s Braňom Mojsejom. Samotný spíker si preto veľmi dobre uvedomuje, že okrem priaznivcov sa medzi Slovákmi nájdu aj takí, ktorí by mu najradšej uštedrili jedno zaucho. 

No a práve tí majú mať teraz veľký dôvod na radosť. Podľa Sajfových vlastných slov sa im totiž splnil veľký sen. „Za tie otázky mi prij*bali,“ napísal na sociálnu sieť, pričom ku komentáru zverejnil aj fotografiu opuchnutého oka. 

U známeho spíkra sme preto zisťovali viac. Najprv nám nič nechcel prezradiť a tvrdil, že sa zrejme len začína podobať na svojho psa - ten má totiž podobne opuchnuté oko. Nakoniec sa nám však z moderátora predsa len podarilo vydolovať, čo sa v skutočnosti stalo. A žiaden neznámy útočník za jeho uboleným okom nestojí. Ide totiž len o bežný zápal. 

„Mám akýsi jačmeň, čo som nikdy nemal, tak neviem, čo sa deje. Bol som na očnej klinike a dali mi kvapky, tak to hádam do troch dní prejde. Potrebujem trénovať!!!!!“ uviedol veci na pravú mieru Cifra. 

Matej Sajfa Cifra na Facebooku zverejnil fotku, ku ktorej napísal, že mu niekto prij*bal.
Zobraziť galériu (5)
Matej Sajfa Cifra na Facebooku zverejnil fotku, ku ktorej napísal, že mu niekto prij*bal.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu