Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nevšedné Vianoce Barbory Rakovskej: Tajomstvo jej kuchyne!

Barbora Rakovská Zobraziť galériu (5)
Barbora Rakovská (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Americký Ježiško, netradičné menu! Moderátorka Barbora Rakovská (28) a jej štvorročná dcérka Amia sa už nevedia dočkať Vianoc. Nie však kvôli rozbaľovaniu darčekov, ale preto, že bude rodina opäť pokope. Kde a ako budú tráviť blížiace sa sviatky a čo ich čaká na bohato prestretom stole?

Nevedia sa dočkať! Plavovlasá moderátorka Barbora Rakovská a jej štvorročná dcérka Amia už počítajú dni do Vianoc. Na blížiace sviatky sa totiž obe veľmi tešia. Dôvodom nie sú ani tak darčeky, ako návrat ich blízkej osoby.

„Nám sa vlastne vráti tatino. Amia bude najšťastnejšia. Ona ani nevie, že idú Vianoce, ale to, že príde on. Tento rok bude ťažšie pre ňu vymyslieť darčeky, už si to viac uvedomuje. Nechávam to teda na to, čo príde tým lietadlom. Takže budú také americké. Ja už iba navarím,“ odvetila so smiechom Barbora a pokračovala: „Ale nie, budem sa nejako snažiť. Aspoň mu poradím, čo má kúpiť, čo má ten Ježiško doniesť. Ale Vianoce budú tradičné.

Rakovská nedávno vydala spolu s kamarátmi Lenkou Šóošovou a Robom Pappom detskú kuchársku knihu, a tak sme sa jej spýtali, aké vianočné jedlá pripraví ona. „Máme taký miš-maš všetkého. Rôzne kuchyne. Moja mama je taká klasická slovenská, partnerova mama zas maďarská. Takže to spojíme všetko a bude dobre,“ odhalila tajomstvo rodinnej kuchyne moderátorka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu