Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najodvážnejšie FOTO kariéry: Markizáčka a jojkárka vo vani... Aj spolu!

Miroslava Almásy a Barbora Rakovská na šteklivých snímkach vo vani Zobraziť galériu (9)
Miroslava Almásy a Barbora Rakovská na šteklivých snímkach vo vani (Zdroj: Bioderma)

BRATISLAVA - Poriadne sa odviazali! Miroslava Almásy (40) a Barbora Rakovská (28) boli kedysi moderátorskými kolegyňami v markizáckom Počasí. A po rokoch blondínky opäť spojila práca. Obe sa totiž stali tvárami známej kozmetickej firmy, pre ktorú nafotili jemne šteklivú kampaň. Na záberoch sa totiž objavili spolu vo vani.

Mirka Almásy a Barbora Rakovská sú divákom modro-žltej televízie dobre známe. Veď zatiaľ čo prvá zo spomínaných dám sprevádza markizáckym počasím už od nepamäti, druhá v ňom pred rokmi začínala. No aktuálne už hviezdi ako moderátorka v jojkárskom Tanci snov. 

Po čase sa však bývalé kolegyne opäť stretli na jednom pľaci – známe blondínky totiž spoločne nafotili šteklivú kampaň pre jednu z kozmetických firiem. A vyzerá to tak, že pred objektívmi fotoaparátov sa veru poriadne odviazali. Nahé skočili do vane a nechali sa zvečniť, ako šantia s jedným zo skrášľovacích produktov – každá osobitne, ale aj spolu. 

Taký dojem vyvolávajú fotky... No ako nám Almásy vysvetlila, skutočnosť bola trochu iná a fotografi moderátorky v Evinom rúchu nevideli. „My sme mali normálne spodnú bielizeň. To je všetko len trik retuše a mali sme dokonca aj také minišaty telovej farby. Takže som sa cítila, ako keby som bola v lete v minišatách,“ prezradila nám s úsmevom Mirka. No schválne, tipovali by ste, že sú dievčatá vo vani oblečené? 

Komplet ponuku skrášľovacích produktov nájdete so zľavou na stránke fitlekaren.sk>>

Barbora Rakovská a Mirka Almásy sa nechali nafotiť vo vani.
Zobraziť galériu (9)
Barbora Rakovská a Mirka Almásy sa nechali nafotiť vo vani.  (Zdroj: Bioderma)


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu