Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vyplašená moderátorka Majtánová: Keby dcéra spravila to, čo ja, nerozdýchala by som to!

Karin Majtánová Zobraziť galériu (4)
Karin Majtánová

BRATISLAVA - Bol by to obrovský problém! Moderátorka a víťazka súťaže krásy z roku 1993 Karin Majtánová iba nedávno oslávila štyridsiatku. A hoci vyzerá stále mlado, doma má už dospelú dcéru Karin. Tá už tento mesiac oslavuje devätnáste narodeniny. Keďže je vo veku, kedy by sa už aj ona mohla stať mamou, zaujímalo nás, či je známa televízna tvár pripravená na babičkovskú rolu. Odpoveďou nás prekvapila.

Deti vystríha pred svojimi chybami! Moderátorka Karin Majtánová to mala v živote veľmi pestré. V devätnástich sa stala víťazkou Miss Slovensko a v tom istom roku sa zaľúbila do muža s pochybnou minulosťou - Michala Reichela. Vzťah im však neklapal a dvojica sa časom rozišla. Z partnerstva však zišla dcérka Karin, na ktorej výchovu zostala moderátorka sama.

Dnes je z nej už devätnásťročná slečna. Je teda vo veku, kedy sa jej mama zaľúbila a aj otehotnela. U moderátorky sme preto zisťovali, ako by prijala skutočnosť, keby sa z nej stala už babička. „Ježiš, tak na to nie som ani najmenej pripravená. Dúfam, že čoskoro to nebude. To by som asi nerozdýchala. Mala by som s tým obrovský problém. No myslím si, že Karinka je dosť zodpovedná na to všetko. Ona si dostatočne uvedomuje, že všetko chce svoj čas,“ prezradila zo strachom v očiach Majtánová.

Ako sme sa od moderátorky ďalej dozvedeli, dcéru zatiaľ chalani príliš nezaujímajú. „Ona je taká atypická devätnástka. Chalani ju iritujú, nechodí po diskotékach, skôr sa venuje štúdiu,“ uzavrela tému známa televízna tvár, ktorá momentálne žiari po boku nového partnera Petra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu