Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Moderátorka Karin Majtánová ukázala frajera: Zbalila zarasteného Banderasa!

Karin Majtánová s priateľom Petrom, ktorý svojím vzhľadom pripomína Antonia Banderasa. Zobraziť galériu (4)
Karin Majtánová s priateľom Petrom, ktorý svojím vzhľadom pripomína Antonia Banderasa.

BRATISLAVA – Zamilovaná! Tvár verejnoprávnej televízie Karin Majtánová (40) žiari šťastím. Dôvodom je fakt, že do jej života vstúpila zhruba pred 5 mesiacmi láska. Moderátorka sa so svojím novým partnerom Petrom, ktorý sa ponáša na herca Antonia Banderasa (53), ukázala už aj v spoločnosti. A treba uznať, že vzťah jej skutočne prospieva.

Majú oči len pre seba! Miss Slovensko z roku 1993 Karin Majtánová si konečne môže povedať, že sa jej v láske začalo dariť. Už zhruba 5 mesiacov randí s manažérom Petrom, ktorý je už na prvý pohľad veľký sympaťák. A zdá sa, že pekný zovňajšok nie je to jediné, čím dvojník Antonia Banderasa usmievavú moderátorku upútal.

„Máme podobný humor a veľa sa spolu smejeme, čo je podľa mňa v dnešnej stresujúcej dobe skutočne dôležité. Je zodpovedný, obľúbil si moje deti a veľmi mi s nimi pomáha. Vo všetkom sa vieme dohodnúť,” nešetrila superlatívmi Karin. „Je nám spolu fajn a som veľmi šťastná,” dodala moderátorka, ktorá vďaka láske skutočne žiari.

Keďže Peter svojím zovňajškom pripomína južanský typ mužov, zisťovali sme, či ho už niekto prirovnal k španielskemu hercovi Antoniovi Banderasovi. „Zatiaľ nie, ale fešák samozrejme je. A ja si konečne môžem dovoliť nosiť topánky na podpätkoch, lebo mám po svojom boku vysokého muža,” uzavrela s úsmevom Karin Majtánová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu