Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nečakaná dohra jojkárskej šou o láske: Diváci nevideli úplne všetko!

Simona Fridrišková v nedeľu na obrazovkách dostala od Juraja Dekréta prsteň. V realite mu už porodila aj dieťa. Zobraziť galériu (7)
Simona Fridrišková v nedeľu na obrazovkách dostala od Juraja Dekréta prsteň. V realite mu už porodila aj dieťa.

BRATISLAVA - Realita je trochu iná! Uplynulú nedeľu mali diváci jojkárskej stanice Plus možnosť vidieť finále zoznamovacej šou Láska na celý život. Pilčík Juraj Dekrét (34) za svoju vyvolenú označil Simonu Fridriškovú (30). Televízia však reláciu vysielala so zhruba ročným oneskorením od jej reálneho nakrútenia. A za ten čas sa v skutočnom živote účinkujúcich odohrali dosť veľké veci. Podľa našich zistení sa dvojica už teší zo spoločného dieťaťa.

Prijala jeho prsteň a porodila mu dieťa! V nedeľu sa na obrazovkách odohralo finále jojkárskej šou Láska na celý život. Juraj Dekrét sa v záverečnej časti vyznal zo svojich citov k Simone Fridriškovej. „A to tak rýchlo? Po troch týždňoch?” reagovala hanblivo na zamilované slová brunetka. 

Po skončení nakrúcania však ich vzťah nabral rýchly spád. Kým totiž diváci sledovali iba rozvíjajúci sa románik Juraja a Simony, v skutočnosti ich zväzok poriadne pokročil. Fanúšikovia relácie ani len netušia, že dvojica si už stihla založiť aj rodinu. „Majú dcéru Simonu, narodila sa 22. augusta,” prezradil náš zdroj.

Projekt sa nakrúcal v auguste a v septembri 2013, takže to znamená, že Fridrišková otehotnela už po pár mesiacoch od zoznámenia. Ona sama však o svojom aktuálnom živote hovoriť nechcela. „A kam cielite týmito otázkami? Ja vám zavolám alebo dám vedieť neskôr,” odbila nás nádejná nevesta pri téme tehotenstva. „Súkromie si radšej nechám pre seba,” povedala nám pri druhom telefonáte. Naše informácie však nijako nepoprela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu