Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dlhy na celý život: V jojkárskej šou hľadá lásku, my sme mu prišli na poriadnu sekeru!

Juraj Dekrét lákal nevesty do prenajatej vily, na konte má vysoké dlhy. Zobraziť galériu (7)
Juraj Dekrét lákal nevesty do prenajatej vily, na konte má vysoké dlhy.

DOLNÁ LEHOTA - Juraj Dekrét (34) je podnikateľ, ktorý si v relácii Láska na celý život hľadá manželku. Ak sa však niektorá z nádejných neviest prihlásila do jojkárskej šou kvôli jeho majetku, má smolu. Dodávateľ dreva totiž ubytoval dievčatá vo vile, ktorá mu nepatrí, a na konte má navyše aj dlhy. Jeho sekera na poistnom sa šplhá až na takmer 14 tisíc eur. No to nie je všetko. Na výplatu od neho vraj často márne čakajú aj najatí robotníci.

Žiadny princ na bielom koni! Že Juraj Dekrét z Lásky na celý život nie je Honzík Novotný z Nevesty pre milionára, je jasné na prvý pohľad. Spoločné majú snáď len to, že sa v oboch prípadoch špekulovalo o ich podnikateľskej úspešnosti a veľkosti majetku. 

Ako sme zistili, zlatokopky majú v Jurajovom prípade naozaj smolu. Hoci si totiž dievčatá pred kamerami užívajú v luxusnej vile s bazénom, v skutočnom živote im takýto prepych Horehronec poskytnúť nemôže. Navyše dlží poisťovniam poriadne peniaze. 

Dekrét si podľa portálu dlznik.sk vyrobil sekeru vo viacerých inštitúciách, ktoré majú tieto záväzky vyvesené aj na vlastných stránkach. Sociálna poisťovňa pri jeho mene uvádza poriadne mastnú sumu 9970,51 eur. Zdravotné poisťovne zas evidujú čiastky 3245,55 eur a 641,14 eur. 

Zdá sa však, že neplatiť je u tohto podnikateľa bežné. Svedčia o tom aj komentáre na fanúšikovskej stránke jojkárskeho projektu. „Ja som pri Ďurovi čakal na peniaze i 3 mesiace v dobrej viere, že ich vyplatí,” opísal jeden z najatých robotníkov svoju zlú skúsenosť. „Ten má akurát dlhy, preto tu šaškuje, aby to vyrovnal,” reagoval na to ďalší človek z okolia nádejného ženícha. 

Topky.sk sa snažili aj v televízii Joj zistiť, či kompetentní o Jurajových dlhoch vedeli. „Nemyslím si, že by sa takéto veci pri jeho angažovaní overovali,” povedal nám zdroj z Koliby. Zdá sa teda, že štáb sa zameral skôr na romantickú než finančnú stránku vyvoleného pilčíka. O dlžobách sme sa chceli rozprávať aj so samotným podnikateľom, no jeho telefón bol počas celého dňa vypnutý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu