Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V jojkárskej šou hľadá nevestu, no čaká ho šok: Jana sa vraj narodila ako muž!

Jana Nová má zrejme viac tajomstiev, ako by Juraj Dekrét čakal. Zobraziť galériu (9)
Jana Nová má zrejme viac tajomstiev, ako by Juraj Dekrét čakal.

BRATISLAVA - Nemá to ľahké! Na Kolibe začali opäť vysielať projekt Láska na celý život. Medzi súťažiacimi vyniká Jana Nová (45), ktorú si všetky ostatné dievčatá hneď obľúbili. No o svojom súkromí toho blondínka prezrádza málo. Dokonca aj v úvodnej časti bolo vidieť, že na všetečné otázky nádejného ženícha Juraja Dekréta (34) odpovedala stroho. Rozhovor o prsiach či deťoch bol pre ňu doslova zaťažkávajúcou skúškou. Dôvod je podľa našich informácií ten, že tanečnica sa narodila ako muž.

Televízia Joj minulý rok odvysielala len jeden diel zoznamovacej šou Láska na celý život. Teraz projekt vrátila na obrazovky sesterskej stanice Plus. V programe si podnikateľ s drevom Juraj Dekrét hľadá nevestu. Druhá časť reality šou bola odvysielaná včera večer. 

Medzi kandidátkami na pilčíkovu lásku je aj Jana Nová, ktorá toho o sebe zatiaľ veľa neprezradila. Diváci v podstate vedia len to, že kedysi bola tanečnicou v nočných kluboch. Pri zoznamovaní sa však ľudia snažia zistiť o sebe čo najviac. A Juraj nebol výnimkou. Hneď v prvej časti sa totiž u blondínky informoval na súkromie. 

Ako prvé prišli na pretras jej neprehliadnuteľné prsia. Zrelá žena sa spočiatku snažila túto tému prejsť smiechom a tvrdením, že jej prednosti sú normálne „z mäsa”. Až po dlhšom naliehaní priznala, že takéto vnady jej nenadelila príroda. Krušné chvíle tým však neprestali. Juraj nevedomky ťal do živého ďalej, keď načal tému potomkov. „Ja nemôžem mať deti. Príroda nie je všemocná,” povedala súťažiaca s výrazom, pri ktorom bolo jasné, že vnútri trpí. 

Dôvodom je podľa našich informácií naozaj veľká životná zmena, ktorú mala Nová v minulosti prekonať. Pošuškáva sa totiž, že sa narodila ako muž. O tejto téme však ona samotná hovoriť nechce. „Nebudem sa vyjadrovať, či je to pravda alebo nie. Ak toto budete písať, nechajme to na ľudí, čo si pomyslia. Ja nebudem nič potvrdzovať,” povedala nám blondínka, keď sme jej dali priestor na vyjadrenie.

Nepriamo však všetko potvrdila na svojej stránke na Facebooku. „Všetci nosíme v sebe ženskú aj mužskú polaritu. Každý musí nájsť ten stred, aby sme harmonizovali a boli šťastní. Som za to vďačná a šťastná, že som to mohla dosiahnuť. Ďakujem za tú možnosť. Tvrdo som nielen bojovala, ale aj veľa trpela preto, aby som to všetko zvládla a dotiahla do konca,” vyznala sa Jana svojim fanúšikom. Uvidíme, čo na to povie nádejný ženích.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu