Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Veľký televízny návrat Viki Rákovej: Tehotenstvo jej zmenilo život!

Viki Ráková sa čoskoro vráti do Paneláku. Zobraziť galériu (5)
Viki Ráková sa čoskoro vráti do Paneláku.

BRATISLAVA - Bývalá hviezda opäť zažiari! Viki Ráková (33) bola kedysi hlavnou postavou Paneláku, no pred tromi rokmi sa so seriálom musela rozlúčiť. Veľké novinky v jej súkromnom živote však zaujali scenáristov natoľko, že sa rozhodli znovu ju angažovať. Výsledok? Zakomponovali jej tehotenstvo aj do deja. Okrem brunetky sa na pľac vrátil aj Milan Ondrík (34), ktorý hral jej manžela. Ten má už dokonca za sebou prvé nakrúcanie po dlhej prestávke. Vieme, ako to s ich vzťahom bude teraz vyzerať.

Novinky v súkromí aj v pracovnom živote! Približne pred mesiacom sme na topkách informovali, že Viki Ráková čaká svoje prvé bábätko. Správa o brunetkinom tehotenstve zaujala scenáristu Andyho Krausa natoľko, že sa rozhodol opäť jej ponúknuť úlohu v Paneláku. 

Sympatická herečka bola kedysi hlavnou hviezdou seriálu, no divákov príliš nezaujala. Jej postava Agáta sa mnohým zdala nudná. Pred tromi rokmi sa preto tvorcovia rozhodli úplne ju z deja odstrániť. Po nejakom čase sa potom z projektu vytratil aj Milan Ondrík, ktorý stvárňoval jej manžela Nora. 

Ako sme najnovšie zistili, nitriansky herec sa teraz vracia na obraz tiež. V stredu už dokonca nakrútil svoje prvé ponávratové scény. „Áno, tvorcovia seriálu sa rozhodli, že do Paneláku vrátia postavu Nora, ktorého stvárňuje Milan Ondrík,” potvrdila naše informácie Katarína Gajdošíková z PR oddelenia televízie Joj. 

Opätovné stretnutie týchto postáv však vôbec neprebehne v pokojnom duchu. „Agáta bude v kontakte práve s postavou Nora, ktorý odmieta zodpovednosť za jej tehotenstvo a okrem toho sa odhalí prekvapivé rodinné spojenie Nora a inej postavy z Paneláku,” prezradil nám Andy Kraus. Prekvapením pre fanúšikov seriálu však bude aj samotná Viki, ktorá bude na obrazovkách úplne iná než v minulosti. „Bude to energická ‚erdégbaba‛, ktorá vynadá každému, koho stretne. Hormóny zapracujú,” poodhalil zmenu Agátinho charakteru scenárista. Snáď ju v tejto polohe diváci prijmú lepšie než v minulosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu