Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Viki Ráková sa v Jojke dlho neohriala: Mal to byť veľký návrat, ale...

Viki Ráková sa v Paneláku dlho neohriala. Zobraziť galériu (8)
Viki Ráková sa v Paneláku dlho neohriala.

BRATISLAVA – Dlho tam nepobudla! Viki Ráková (33) sa po čase života v ústraní znovu objavila koncom minulého roka na obrazovkách Jojky. Tvorca Paneláku Andy Kraus (47) sa totiž rozhodol, že do deja programu zapracuje herečkino tehotenstvo. Po necelom mesiaci sa však zo scenára brunetka opäť vytratila. Z veľkého návratu vynovenej seriálovej Agáty sa tak diváci dlho netešili. A vôbec nie je jasné, kedy a či vôbec sa na pľac vráti.

Opäť zmizla! Herečka Viki Ráková patrila kedysi k ústredným postavám Paneláku, no pred tromi rokmi sa so seriálom musela rozlúčiť. Stiahla sa do úzadia a takmer vôbec o nej nebolo počuť. A to až do nedávna, kedy topky informovali o tom, že známa brunetka je v radostnom očakávaní. Táto informácia zaujala scenáristov natoľko, že ju opäť angažovali - do deja zakomponovali jej tehotenstvo.

Diváci sa tak 9. decembra minulého roka dočkali návratu seriálovej Agáty. A vďaka nej sa pred kamery nanovo postavil aj Milan Ondrík, ktorý v minulosti hral jej manžela. No hoci ten sa objavuje aj v najnovšej 15. sérii, Rákovú by ste tam hľadali márne. Po necelom mesiaci účinkovania sa totiž z obrazovky stratila. Andy Kraus pritom v súvislosti s touto postavou sľuboval divákom veľké veci. Akosi však Viki nestihla otočiť Panelák hore nohami.  „Skončila 14-tou sériou a potom už netočila,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia televízie. 

Dôvodom je samozrejme narodenie herečkinho prvého potomka, synčeka Bendegúza, ktorého priviedla na svet koncom januára. Jej účinkovanie sa tak skončilo mimoriadne rýchlo. Je však zvláštne, že tvorcovia s Rákovou nenakrútili aspoň pár scén, ktorými by ju udržali v povedomí divákov aj v nových epizódach. Takto sa jej veľký návrat totiž akosi minul účinkom a fanúšikovia na ňu zrejme veľmi ľahko opäť zabudnú. 

Zisťovali sme preto, či v aktuálnej sérii s brunetkou vôbec v Jojke rátajú. „Natáčať by mala koncom marca, keď bude mať malý aspoň tri mesiace. To by znamenalo, že sa objaví v druhej polovici 15-tej série. Všetko je však zatiaľ otázne. Záleží od Viki a jej synčeka,“ uviedol náš zdroj z televízie. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy a či vôbec sa Ráková do seriálu znovu vráti.

Máte radi Panelák? Zahlasujte zaň vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu