Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Desivá diagnóza ho odstavila: Obľúbený Slezáček končí v Paneláku!

Juraj Slezáček končí v seriáli Panelák. Zobraziť galériu (6)
Juraj Slezáček končí v seriáli Panelák. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Posledné chvíle pred kamerou! Juraj Slezáček (71) aktuálne bojuje so zákernou chorobou. Herec sa však ani po diagnostikovaní rakoviny nevzdával a bol odhodlaný nakrúcať. No bohužiaľ po tom, čo odmietol podstúpiť operáciu, sa jeho stav nelepší. Samotný umelec sa preto rozhodol v jojkárskom Paneláku skončiť.

Juraj Slezáček sa počas leta dozvedel tú najhoršiu správu. Pri zubárskom zákroku mu totiž diagnostikovali zhubný nádor v ústach. Herec sa mal preto podrobiť náročnej operácii. Nakoniec si to však rozmyslel a rozhodol sa liečiť alternatívnym spôsobom. A svoju myseľ chcel zamestnávať prácou na seriáli Panelák. 

Dnes je však všetko inak. Umelcov stav sa bohužiaľ nelepší, rakovina zrejme napreduje a ničí mu zuby. Preto sa rozhodol s obľúbenou postavou Emila Blichára rozlúčiť. Slezáček v týchto dňoch dokončí svoje posledné obrazy a z denného projektu sa vytratí. „Pán Blichár dostane výhodnú pracovnú ponuku, a tak sa dočasne nasťahuje k synovi do Austrálie,” povedala nám PR manažérka Katarína Gajdošíková. Z jej vyjadrenia vyplýva, že v Jojke stále dúfajú, že herec nekončí nadobro. 

Z tohto dôvodu sa scenárista Andy Kraus rozhodol ponechať v deji aj Blichárovu manželku v podaní Božidary Turzonovovej. „Pani Janka naďalej ostáva v Paneláku, tvorcovia si pre ňu pripravili novú zaujímavú dejovú linku,” dozvedeli sme sa v televízii. Či bude prestávka Juraja Slezáčka len dočasná alebo navždy, teda ukáže až čas. 


 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu