Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Posledné minúty života legendárneho Slezáčka (†73): Dal si ešte pohárik vína a... Bolo dobojované!

Juraj Slezáček Zobraziť galériu (4)
Juraj Slezáček (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V piatok večer zastihla slovenskú umeleckú obec obrovská rana - legendárny herec Juraj Slezáček (†73) navždy odišiel. Predstaviteľ čiperného dôchodcu Emila Blichára z jojkárskeho seriálu Panelák bojoval od roku 2014 s rakovinou ústnej dutiny. Napriek tomu si stále doprial pohárik vínka. Aj posledné minúty pred smrťou strávil vo svojej obľúbenej vinárničke. No tam mu prišlo zle a... Bolo dobojované!

V piatok večer odišiel do hereckého neba legendárny slovenský umelec Juraj Slezáček. Toho si Slovensko obľúbilo aj vďaka stvárneniu postavy Emila Blichára v jojkárskom Paneláku. V roku 2014 mu však lekári diagnostikovali zákernú rakovinu ústnej dutiny a nakrúcania seriálu sa musel vzdať. 


Obrovská rana pre umeleckú obec: Zomrel obľúbený herec Juraj Slezáček (†73)!


Jediné, čo mu ešte v živote robilo radosť, boli chvíle s priateľmi v obľúbenej vinárničke. Práve tam trávil aj posledné minúty svojho života. Zašiel si na 2 deci vínka a už bol na odchode, keď mu prišlo zle. „Keďže tesne predtým vedel, že bude čoskoro jesť a prídem po neho, tak stihol vyplatiť účet. No krátko na to dostal údajne silný záchvat kašľa a hneď volali záchranku,“ povedala pre denník Plus jeden deň vdova po Jurajovi Slezáčkovi.

Tá sa so svojím manželom nestihla ani rozlúčiť. „Keď som prišla k záchranke, práve vystúpili zdravotníci zo sanitky. Opýtala som sa ich, či to je zlé, no mali pre mňa iba hroznú správu. Že je dobojované, exitus nastal v sanitke,“ dodala zronená žena.

 

Viac o téme: PanelákJuraj Slezáček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu