Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kuriózna nehoda známeho herca: Po bodnutí ho museli operovať priamo v kuchyni!

Ady Hajdu mal smolné leto. Zobraziť galériu (4)
Ady Hajdu mal smolné leto.

BRATISLAVA – Smola! Herec Ady Hajdu (51) má z tohto leta nepeknú pamiatku, ktorú si spôsobil vlastnou vinou. Počas odkladania čerstvo nabrúsených nožov mu čepeľ jedného z nich padla priamo na nohu a takmer mu ufikla prst. Podlahu zaliala krv a nešťastie bolo na svete.

Poriadne sa potrápil! Vždy vysmiaty herec Ady Hajdu mal nedávno nehodu. Ako nám totiž prezradil, „mal som také smolné leto. Moja žena trošku frflala, že má tupé nože, tak som ich nechal profesionálne nabrúsiť. Také ostré som ich položil doma na drez. A zrazu som si všimol, ako sa jeden z nich krúti. Potom som už iba videl, ako sa mi zabodol do nohy.“ Následne zaliala podlahu kaluž krvi. 

„Keď som ju zbadal, hneď som odpadol. Ja ju totiž neznášam,“ priznal bez hanby herec a pokračoval v dramatickom rozprávaní: „Potom som sa prebral, zbadal nôž, dorezanú nohu a krv, ktorá striekala. Vtedy som pochopil, že to je na šitie, a že musím ísť do nemocnice. Ale keď som si pomyslel, že tá bude plná ľudí, a tak ďalej, povedal som si, že tam radšej nejdem. Náhle som si spomenul na kamaráta, ktorý je plastický chirurg, tak som mu volal s tým, aby okamžite prišiel, že som zranený a že je to na šitie. A on ma doma takto operoval,“ dodal doráňaný Hajdu, ktorý má vraj teraz podľa vlastných slov na nohe pri palci peknú jazvu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu