Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas slovenského herca: Vytasil HO na kolegyňu!

Ady Hajdu sa nechtiac odhalil pre divadelným hľadiskom. Zobraziť galériu (4)
Ady Hajdu sa nechtiac odhalil pre divadelným hľadiskom.

BRATISLAVA – Museli sa poriadne červenať! Herec Ady Hajdu (51) sa priznal k pikantnému trapasu. Nechtiac totiž pred davom ľudí ukázal svoju mužskú pýchu. Jeho kolegyňa zostala nečakaným odhalením tak šokovaná, že jačala ako zmyslov zbavená.

Vyzliekla ho! Herec Ady Hajdu, ktorý bežne rozdáva vtipné historky na všetky strany, jednu vyrozprával aj vo včerajšom vydaní jojkárskeho Top Staru. Pri jednom predstavení sa totiž stal obeťou nepríjemného trapasu.

Pred divákmi a kolegyňou Annou Šiškovou odhalil svoju mužskú pýchu v plnej kráse. „Anka ako moja manželka ma v predstavení prezliekala. Čupla si a dávala mi dole gate a pri tom sa jej zachytili aj moje trenky. Zrazu som ostal nahý a tá radosť, že je malý vonku, tak som začal robiť haha haha (a začal poskakovať, pozn. red.),“ prezradil Hajdu.

No kým si on robil srandičky, blondínke do smiechu nebolo. „Anka zdvihla hlavu hore a začala jačať. Nedalo sa hrať asi 15 minút,” uviedol Ady. Na toto predstavenie herci ani diváci tak ľahko nezabudnú...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu