Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známy slovenský herec konečne vyvetral manželku: Nadšená z toho zrejme nebola!

Herec Ady Hajdu ukázal manželku. Zobraziť galériu (8)
Herec Ady Hajdu ukázal manželku.

BRATISLAVA – Pozrite, toto je ona! Herec Ady Hajdu (52) o manželke Jane vždy iba rozpráva, no na spoločenských akciách sa zväčša objavuje sám alebo v spoločnosti svojich kolegýň. Pred pár dňami však prekvapil a na premiéru nového slovenského filmu konečne zobral aj svoju zákonitú polovičku. Tá si však pozornosť okolia a médií zjavne nevychutnávala tak, ako známy herec. Ten rozdával ako vždy úsmevy na všetky strany, jeho žena sa tvárila odmerane a unudene.

Domácu pohodu vymenili za kino! Herec Vladimír Hajdu, známy ako Ady, je veľmi milý a spoločenský človek. Neustále sa usmieva a robí si žarty zo seba aj zo svojho okolia. Často ho vídať na rôznych spoločenských akciách či premiérach. Zaujímavé je, že zväčša sa na nich objavuje sám alebo v spoločnosti svojej kolegyne Michaely Čobejovej.

Jeho zákonitá manželka Janka už bola preto viackrát označovaná za pani Columbovú, o ktorej sa vie, že existuje, ale nik ju poriadne nevidel. Hoci o nej občas čo-to prezradí aj Ady, v spoločnosti a pred médiami ich spolu za posledné roky nebolo takmer vôbec vidieť. Až donedávna. Charizmatický umelec sa rozhodol pred pár dňami vyvetrať manželku a zobral ju na premiéru nového slovenského filmu.

No ktovie, či si doma za to, že ju vytiahol na spoločenskú akciu plnú známych tvárí a novinárov, nevypočul pár nepríjemných slov. Na prvý pohľad totiž bolo na pani Janke vidieť, že zo záujmu o jej osobu zo strany fotografov a prítomných hostí nadšená veľmi nie je.

Na jej tvári bolo badať odmeranosť. A široký úsmev by ste hľadali tiež márne. Skôr to vyzeralo, že ju to obťažuje a nudí. Hercova manželka pracuje v poisťovníctve a zjavne nie je na takúto pozornosť médií zvyknutá. Niet  teda divu, že Adyho na akciách tak často nesprevádza. No kvôli svojej polovičke to pretrpela a má zas asi na pár rokov pokoj... 

Ady Hajdu zobral manželku do spoločnosti, tá zrejme podľa výrazu tváre nadšená veľmi nebola.
Zobraziť galériu (8)
Ady Hajdu zobral manželku do spoločnosti, tá zrejme podľa výrazu tváre nadšená veľmi nebola.

Viac o téme: Ady Hajdu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu