Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markizáci si užívali na párty: Judínyová v „podväzkoch“, rozšafný Ady Hajdu!

Erika Judínyová provokovala vo vyzývavých pančuškách, Ady Hajdu zas pútal pozornosť svojím správaním. Zobraziť galériu (28)
Erika Judínyová provokovala vo vyzývavých pančuškách, Ady Hajdu zas pútal pozornosť svojím správaním.

BRATISLAVA - Uvoľnili sa! Včera večer sa markizácke hviezdy stretli v jednom z bratislavských podnikov, aby spoločne odštartovali jesennú televíznu sezónu. Neprehliadnuteľnou bola ako vždy moderátorka Erika Judínyová, ktorá opäť stavila na sexi outfit. Najväčším zabávačom bol neskrotný Ady Hajdu.

Vyhodili si z kopýtka! Na štvrtkovej markizáckej párty sa stretli nielen známi moderátori, ale aj herci z obľúbených seriálov Búrlivé víno či Chlapi neplačú. V príjemnom prostredí si pochutnali na skvelých jedlách i nápojoch. Niektorí pôžitkári si neodopreli ani kvalitné cigary.

Najviac počas večera zaujala moderátorka šoubiznisovej relácie Smotánka Erika Judínyová. Blondínka prišla v sexi šatách, ktoré doplnila provokatívnymi pančuškami. Tie vytvárali dojem podväzkov.

Zatiaľ čo Erika pútala pozornosť najmä po vizuálnej stránke, svojím správaním na seba zasa strhával pohľady vždy vysmiaty herec Ady Hajdu. Ten bol bezpochyby najväčším zabávačom večera. Terčom jeho vystrájania boli aj kolegyne Zuzana Frenglová či Oľga Belešová. Dámy si od umelca vyslúžili aj niekoľko bozkov či dokonca škrtenie v rámci srandy. Ako sa zabávali aj ostatní prítomní?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu