Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Toto ste včera v telke nevideli: Sexi FOTO novej jojkárskej hviezdy!

Natália Germániová zo seriálu Dr. Ema je sexi kosť. Zobraziť galériu (20)
Natália Germániová zo seriálu Dr. Ema je sexi kosť.

BRATISLAVA - Maximálne zvodná! Televízia Joj včera odvysielala prvú časť nového seriálu Dr. Ema. Okrem hereckých stálic sa v ňom objavila aj nie príliš známa Natália Germániová (21). Z peknej brunetky urobili tvorcovia bežnú študentku, vzhľadovo pomerne nevýraznú. Nám sa však podarilo získať fotografie, pri ktorých nebudete veriť vlastným očiam. Mladá herečka má totiž na konte poriadne sexi zábery.

Vo štvrtok sa na obrazovkách Jojky objavila prvá časť seriálu Dr. Ema. Hlavné ženské postavy stvárňujú Soňa Norisová a Zuzana Kronerová. Po ich boku sa novou hviezdou môže stať aj Natália Germániová, ktorá sa doteraz živila skôr ako modelka. „Každopádne sa ale lepšie cítim ako herečka, to ma naozaj baví a s prácou na tomto seriáli som veľmi spokojná. Modeling som robila len kvôli tomu, že som sa chcela osamostatniť od rodičov, v podstate teda kvôli tej finančnej stránke,” povedala nám brunetka. 

No kým v seriáli nie je za žiadnu sexi cicu, finalistka Miss Universe SR 2011 sa v skutočnosti môže pochváliť poriadne sexi zábermi, ktoré si môžete pozrieť v našej GALÉRII. Zaujímavosťou je, že Natália sa na nich mení z brunetky na blondínku či čiernovlásku. „Imidž striedam v podstate len kvôli práci. Kam prídem, tam mi chcú meniť vlasy,” okomentovala časté zmeny Germániová. 

Vďaka tomu sa niekedy dostáva seriálová dcéra Sone Norisovej do kurióznych situácií. Nie každý ju totiž po dramatickej premene dokáže identifikovať. „Niekedy ma ani kamaráti nespoznajú. Stačí, keď sa raz namaľujem a inokedy nie. No a keď si zmením vlasy, tak to sa už ľudia nevedia niekedy vysomáriť vôbec,” prezradila Natália. 

Kto je Natália Germániová

Sympatickú Nitrianku ako 17-ročnú prihlásila sestra do súťaže Miss Universe SR. Následne dostala modelingové ponuky z Thajska, Turecka, Španielska aj talianskeho Milána. Zároveň je aj športovkyňa a pretekala v športovom aerobicu. Amatérsky sa venovala aj spevu. 

Natália vždy túžila stať sa herečkou a k tomuto snu sa priblížila, keď ju Jojka obsadila do projektu Deň a noc. Kvôli práci modelky v zahraničí Germániová prerušila štúdium marketingovej komunikácie, ale tento rok sa jej podarilo uspieť na prijímacích pohovoroch na VŠMU. Čoskoro teda začne pracovať na tom, aby sa stala profesionálnou umelkyňou. 

Z Natálie Germániovej je každú chvíľu iná žena.
Zobraziť galériu (20)
Z Natálie Germániovej je každú chvíľu iná žena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu