Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto sú nové šupy na obrazovkách Jojky: Wau, tie sú sexi!

Sexi krásky z Divokých koní. Natália Germániová a Nikol Benedikovičová (zľava) Zobraziť galériu (15)
Sexi krásky z Divokých koní. Natália Germániová a Nikol Benedikovičová (zľava)

BRATISLAVA – Fíha, bude sa na čo pozerať! Televízia Joj rozšírila rady svojich herečiek v seriáli Divoké kone o ďalšie nové posily. Do deja vstúpia dve slečny - finalistka Miss Universe 2011 Natália Germániová (22) a sexi modelka Nikol Benedikovičová (21). Tie divákov bezpochyby ihneď očaria svojou krásou a sexi postavičkami. Okrem toho samozrejme pobláznia hlavy aj niektorým seriálovým hrdinom.

Oveľa viac krásy ako doteraz! Jojkársky seriál Divoké kone pokračuje druhou sériou a mnohých divákov, prevažne tých mužských, určite poteší fakt, že do deja vstúpia aj dve nové sexice.


Toto ste včera v telke nevideli: Sexi FOTO novej jojkárskej hviezdy!

Víťaz markizáckej Farmy: Jeho sexi frajerka bude hviezdou Jojky!


A o tom, že sú to naozaj krásavice, svedčí aj fakt, že jedna je finalistkou miss a druhá pracuje ako modelka. Reč je o Natálii Germániiovej, ktorá sa v roku 2011 zúčastnila Miss Universe a o modelke Nikol Benedikovičovej, ktorá  sa pravidelne objavuje na mnohých slovenských prehliadkach a už vyše roka randí s víťazom tretej série markizáckej reality šou Farma Máriom Drobným.

Obe fešandy budú teraz žiariť na televíznych obrazovkách ako nové hviezdy Divokých koní. Natália popletie hlavu Adamovi, ktorého hrá Ján Dobrík a Nikol bude stvárňovať priateľku mladého Filipa Kozáka v podaní Jána Keselého. Obe herečky nafotili k seriálu aj zopár zvodných záberov, z ktorých sexepíl len tak srší. Dokonalé postavičky a krásne tváričky očaria snáď každého chlapa.

A dokonca dievčatá nie sú len krásne, ale majú už s herectvom aj nejaké skúsenosti, takže o úplných amatérkach sa nedá hovoriť. Germániová si už zahrala študentku v jojkárskom seriáli Dr. Ema a Benedikovičová vyhrala kasting z pomedzi 1500 dievčat a rolu dostala aj vďaka tomu, že vyštudovala konzervatórium. 

Novými posilami Divokých koní sú tieto dve krásky, ktoré majú pekné tváričky aj postavičky.
Zobraziť galériu (15)
Novými posilami Divokých koní sú tieto dve krásky, ktoré majú pekné tváričky aj postavičky.

Viac o téme: Nikol BenedikovičováNatália Germániová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu