Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Missky zhrešili: Dievčatá, keby toto videla Lakatošová!

Simona a Natália si na kalorickej špecialite pochutnali. Zobraziť galériu (6)
Simona a Natália si na kalorickej špecialite pochutnali.

BRATISLAVA – Nevedeli odolať?! Už v sobotu večer sa dozvieme meno víťazky súťaže krásy Miss Universe SR 2011. Dievčatá v týchto dňoch pracujú na tom, aby boli počas finálového večera krásne a ich postavy dokonalé. Okrem „makania“ v posilňovni musia držať prísnu diétu. Dve z finalistiek ju však porušili. Na tanier si naložili poriadnu kalorickú bombu!

Prísny zákaz! Finalistky súťaže krásy Miss Universe SR 2011 si musia v týchto dňoch dávať veľký pozor na to, čo si vložia do úst. Majú totiž poslednú príležitosť na to, aby sa pred sobotňajším finále zbavili všetkých nadbytočných kilogramov. Dozvedeli sme sa, že na ich stravovanie dokonca prísne dohliada realizačný tím. Finalistky Natália Germániová a Simona Otrasová si však aj napriek tomu dopriali malý prehrešok.

Hoci sa dievčatá momentálne stravujú v luxusnej reštaurácií v bratislavskej Petržalke, kde im na tanier servírujú prevažne zeleninové šaláty a morské plody z celého sveta, v strede týždňa si dopriali aj špecialitu podniku. A to poriadne kalorickú čokoládovú guľku. Ostatné missky im mohli len ticho závidieť.

„Obe dievčatá sú športovkyne a s postavou nemajú žiadny problém, takže sme im povolili výnimku,“ prezradila nám ich manažérka a zároveň bývalá Miss Universe SR 2000 Mirka Kysucká. Ktovie, čo by na to povedala organizátorka súťaže Silvia Lakatošová. O bývalej misske sa totiž vie, že na svoje zverenkyne prísne dohliada. Nuž, zrejme by ich za to, že pokušeniu neodolali, nepochválila!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu