Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nová moderátorská dvojica v Jojke: Známy slovenský neverník a bývalá tvár RTVS!

Milan Urbaník a Bibiana Ondrejková sú novou moderátorskou dvojicou rannej relácie. Zobraziť galériu (5)
Milan Urbaník a Bibiana Ondrejková sú novou moderátorskou dvojicou rannej relácie.

BRATISLAVA – Majú posilu! Viacerí diváci jojkárskeho Dobrého rána zostali dnes poriadne prekvapení. Z obrazoviek sa im totiž neprihovárali staré známe tváre, ale úplne nová moderátorská dvojica. Na Kolibe sme preto zisťovali, prečo sa pred kamery postavili bývalá tvár RTVS Bibiana Ondrejková (42) a Milan Urbaník (44), exmanžel spisovateľky Evity Urbaníkovej (38).

Prekvapenie! Stabilná moderátorská zostava jojkárskej relácie Dobré ráno dostala v týchto dňoch posilu. K Lenke Čvirikovej Hriadeľovej, Pavlovi Bruchalovi, Kristíne Guštafíkovej a Milanovi Mimovi Ambrózovi pribudla nečakane nová dvojica v zložení Bibiana Ondrejková a Milan Miňo Urbaník. Tí sa prihovorili divákom už dnes ráno.

Ako nám hovorkyňa Jojky Lucia Kulihová v súvislosti s tým prezradila, spomínaný pár je zatiaľ angažovaný len na letné obdobie a na obrazovkách bude mať priestor vždy vo štvrtok. „Nie je vylúčené, že ak sa u divákov osvedčia, tak si ich nechajú aj nastálo,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia relácie.

Diváci na nové moderátorské tváre zatiaľ reagujú opatrne. Prevažujú ale pozitívne komentáre. „Konečne tí praví moderátori. Páči sa mi to,” neskrývala nadšenie jedna z diváčok. Bibiana a Mimo pritom vo svete médií nie sú žiadnymi nováčikmi. Ondrejková v posledných rokoch pôsobila najmä vo verejnoprávnej televízii. Urbaník bol dlhé roky rádiovým spíkrom. Veľa Slovákov ho však pozná aj vďaka knihám exmanželky Evity, ktorá vo svojich dielach prezradila, že jej bol neverný.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu